HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στο κυνήγι της διεκδίκησης επιδομάτων οι υπάλληλοι της Βουλής

Στο κυνήγι της διεκδίκησης των επιδομάτων  Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας καλοκαιριού βρίσκονται και οι υπάλληλοι της Βουλής καταθέτοντας αιτήσεις για την επιστροφή των περικοπών που είχαν υποστεί λόγω μνημονίων.

Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προχωρήσει και άλλοι υπάλληλοι του δημοσίου τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής απέστειλε τις προηγούμενες εβδομάδες σε όλους τους εργαζόμενους του κοινοβουλίου την σχετική φόρμα για την επιστροφή των διεκδικήσεων.

Η αίτηση δεν αφορά μόνο τους μόνιμους αλλά και τους συμβασιούχους και τους μετακλητούς. Σημειώνεται ότι πριν τα μνημόνια οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου λάμβαναν εκτός των γνωστών επιδομάτων ακόμα δύο μισθούς, έναν για το άνοιγμα κατά την νέα κοινοβουλευτική σύνοδο κάθε Οκτώβριο και έναν για το κλείσιμο της Βουλής πριν την έναρξη των θερινών τμημάτων

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή στελέχη από  την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού επισημαίνουν ότι οι μετακλητοί που απασχολούνται στο κόμμα δήλωσαν από την πρώτη στιγμή ότι παραιτούνται από κάθε αναδρομική διεκδίκηση.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια