HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το σχόλιο του Τσίπρα για τον Μάκη Βορίδη και την κατάργηση των Χριστουγέννων

Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στο βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη για όσα εκείνος ισχυρίστηκε με αφορμή τις αλλαγές στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος.

Ειδικότερα, έκανε λόγο για πολιτική παράδοξολογίας από την πλευρά της αντιπολίτευσης και επιμένοντας στο πρόσωπο του κ. Βορίδη, του συνέστησε να «πάρει μια τηλεοπτική εκπομπή όπου θα εξηγεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα καταργήσουν τα Χριστούγεννα» και καταλήγοντας σημείωσε:

«Στερείστε στοιχειώδους σοβαρότητας, γίνεστε γραφικοί», δήλωσε για το αντίπαλο κόμμα ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι συζητήσεις προκάλεσαν οι τηλεοπτικές δηλώσεις του Μάκη Βορίδη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ περί της συνταγματικής αναθεώρησης και ειδικότερα την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους.

«Σ' αυτήν την περίπτωση» τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «η εικόνα του Χριστού δεν θα υπάρχει ούτε στα σχολεία ούτε στα δικαστήρια».

Ο κ. Βορίδης εν συνεχεία ισχυρίστηκε ότι σε περίπτωση που εφαρμοστούν τα περί θρησκευτικής ουδετερότητας «δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε σε δημόσιους χώρους τα Χριστούγεννα, δεν θα μπορούμε να βάζουμε καν φάτνες».






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια