HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Είναι πλέον επίσημο! Θα είναι παρών και σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές!!! Μόνο που αυτή την φορά έχει εξασφαλίσει…

Ναι. Τώρα πια μπορούμε ν’ ανακοινώσουμε και επίσημα ότι ο συνήθης ύποπτος Φίλιππος Ηλιάδης θα ξαναβρίσκεται υποψήφιος και σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του ’19.

Μόνο που αυτή την φορά, όπως μας διαβεβαίωσε και ο ίδιος, η εκλογή του είναι εξασφαλισμένη. Όταν ρωτήσαμε τι τον κάνει τόσο σίγουρο, μας απάντησε ρητορικά: «Όσα ξέρεις ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο μουσαφίρης…» Κρατάει προφανώς ακόμη κάποιους άσσους στο μανίκι του…

Σε άλλη μας ερώτηση για του που και πως θα είναι υποψήφιος, και σε ποιο ψηφοδέλτιο θα βρούμε τ’ όνομά του, μας είπε: «Οι προτάσεις έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι. Μιλάω με όλους και πολύ σύντομα θ’ ανακοινώσω επίσημα την απόφασή μου».

Σε ότι αφορά την προηγούμενη εμπλοκή του το 2014 και στο τι του έχει μείνει από τότε απάντησε: «Το 2014 ήταν για μένα μια πολύ καλή χρονιά. Απέκτησα μεγάλη εμπειρία και πολλούς φίλους. Αυτοί όλοι οι φίλοι ήρθαν σ’ επαφή μαζί μου και μου διασφάλισαν πλήρη και αμέριστη στήριξη».

Άρα είναι πλέον επίσημο! Ο Φίλιππος Ηλιάδης θα ξαναείναι υποψήφιος και στις επερχόμενες εκλογές. Το που και το πως, θα το μάθουμε μάλλον λίαν συντόμως. Υπομονή…



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!