HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Η άνιση μάχη με τον κακό αγωνιστικό χώρο δεν έφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα

Ήττα εξ αιτίας αντίξοων συνθηκών κι όχι από κακή αγωνιστική παρουσία στον πρώτο αγώνα 

Δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα οι Πιερίδες Μούσες στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας ανέβαλε όλους τους αγώνες της Κυριακής 18 Νοεμβρίου. Δεν έγινε όμως το ίδιο και στον αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο γυναικείο ποδόσφαιρο και έτσι οι Πιερίδες Μούσες αγωνίστηκαν σε αντίξοες συνθήκες. Είχαν να αντιπαλέψουν εκτός από την αντίπαλη ομάδα και έναν κακό αγωνιστικό χώρο ο οποίος δεν επέτρεπε την ανάπτυξη τεχνικής και τακτικής στο παιχνίδι.

Η δύναμη, η τυχαία αποκόλληση της μπάλας από την λάσπη του αγωνιστικού χώρου έφεραν το αποτέλεσμα που ήταν η ήττα στον πρώτο εντός έδρας αγώνα με 0-2 από την ομάδα του Μαγνησιακού Βόλου.


Το αποτέλεσμα αυτό δεν πτόησε τη ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Ίσως μάλιστα αυτή η ήττα να είναι η αφορμή για έναν πιο δυναμικό και περισσότερο συγκεκριμένο επανακαθορισμό της στρατηγικής της ομάδας. Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα

Στον αγώνα της Κυριακής 18 Νοεμβρίου η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών στους φιλάθλους που δεν πτοήθηκαν από τις καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρόν στο γήπεδο, πρόσφερε μετά από κλήρωση δύο δώρα. Μία αθλητική φόρμα την οποία κέρδισε η  Κατερίνα Κατσίμπουρα και μία μπάλα ποδοσφαίρου την οποία κέρδισε ο μικρός Αλέξανδρος Μαυρομάτης.

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί το κατάστημα «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Discount Store» το οποίο πρόσφερε τα δώρα καθώς και το αρτοποιείο Μανουσαρίδης για την προσφορά αρτοσκευασμάτων για την ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια