HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Προσαγωγές ομογενών στο Αργυρόκαστρο μετά την κηδεία Κατσίφα


Στο αστυνομικό τμήμα Αργυρόκαστρου προσήχθησαν ομογενείς μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
Ειδικότερα, έχουν προσαχθεί από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, πέντε άτομα που παραβρέθηκαν στην κηδεία στους Βουλιαράτες. Για τις προσαγωγές έχει ενημερωθεί από την Αλβανική Αστυνομία το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι το πρωί είχαν προσαχθεί άλλα τέσσερα άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα τελέστηκε σήμερα σε φορτισμένο κλίμα, με την οικογένειά του να βρίσκεται στην κορυφή της νεκρικής πομπής, ενώ νωρίτερα στην πλατεία του χωριού Έλληνες έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Τα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων, τόσο από την αλβανική όσο και από την ελληνική αστυνομία, ήταν δρακόντεια, ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχαν απευθύνει έκκληση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και σεβασμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια