HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μόνο ο Κώστας ο Κουκοδήμος ξέρει από εκλογές! Εσείς, γατάκια, μιλήστε για πρόγραμμα, έργα και νερό! Αυτός μοιράζει μπάλες και παπούτσια και καθαρίζει τη μπουγάδα!


Δευτέρα και Τρίτη βροχή τα ευχαριστήρια στα τοπικά ΜΜΕ από αθλητικά σωματεία σε διάφορα χωριά της Κατερίνης! Όλοι σύσσωμοι, με ένα στόμα και μια φωνή, εξυμνούν τον ευεργέτη τους, τον σωτήρα τους, τον ακάματο υπερασπιστή τους, τον κύριο Κώστα τον Κουκοδήμο!


Όχι, λεβέντες μου, δεν τον επαινούν για κάποιο έργο που έκανε! Δεν τον επαινούν ούτε για κάποια παρέμβαση του ως βουλευτής!  Δεν τον επαινούν ούτε για το πρόγραμμα του!

Είστε γατάκια! Τρέχα εσύ Λευτέρη Μωυσιάδη να ετοιμάσεις τα σποτάκια του Σάββα με τα drones. Γράφε πρόγραμμα, κορόιδο Ηλία Παπαγεωργιάδη (που λεφτά ο Λιακόπουλος για κάτι παραπάνω). Βγάζε τον φωτογραφίες και βάλτον να δοκιμάσει κουστούμια τον Γιώργο, κύριε Νίκο Πασχαλουδη. Κορόιδα είστε… Χθεσινοί! Μαύρα μεσάνυχτα έχετε από εκλογές!!!

Ο Κώστας (ως πιο γάτα και έμπειρος σε εκλογικές αναμετρήσεις) στέλνει τον Στέφανο η έστω κάποιον άλλον δικό του από το πολιτικό γραφείο, καταγραφεί τα προβλήματα και μετά στέλνει μπάλες, στέλνει παπούτσια, στέλνει αθλητικό υλικό! Για λεφτά δεν ξέρω… Ό,τι γράφουν οι ανακοινώσεις σας λέω!

Μετά οι άνθρωποι του συλλόγου με ποιον θα πάνε; Θέλει και ρώτημα; Σίγουρα όχι μ’ αυτόν που θα λύσει το πρόβλημα με το νερό, που το καλοκαίρι δεν έχουν ούτε για να πιουν… Όχι βέβαια! "Ζεστά κουλούρια" φωνάζει κάθε πρωί στην πλατεία ο κουλούρας ο Γρηγόρης. Φυσικά και θα πάνε μ’ αυτόν που τους βοηθάει σήμερα! Και αν δεν μπορεί με κάτι άλλο, καλά είναι και τα παπούτσια!
Ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα των εκλογών τελικά, είναι ο Κώστας ο Κουκοδήμος. Τα προγράμματα σε δεσμεύουν, τα παπούτσια τα δίνεις, σε ψηφίζουν και μετά κάνεις ό,τι γουστάρεις!

Υ.Γ.: Και ακόμη δεν μπήκε γερά στη μάχη ο Κλέαρχος ο Κοτρώτσιος... Μόλις μπει και αυτός για τα καλά, αλλά κόλπα θα δείτε από τον Κώστα!



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια