Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μόνο ο Κώστας ο Κουκοδήμος ξέρει από εκλογές! Εσείς, γατάκια, μιλήστε για πρόγραμμα, έργα και νερό! Αυτός μοιράζει μπάλες και παπούτσια και καθαρίζει τη μπουγάδα!


Δευτέρα και Τρίτη βροχή τα ευχαριστήρια στα τοπικά ΜΜΕ από αθλητικά σωματεία σε διάφορα χωριά της Κατερίνης! Όλοι σύσσωμοι, με ένα στόμα και μια φωνή, εξυμνούν τον ευεργέτη τους, τον σωτήρα τους, τον ακάματο υπερασπιστή τους, τον κύριο Κώστα τον Κουκοδήμο!


Όχι, λεβέντες μου, δεν τον επαινούν για κάποιο έργο που έκανε! Δεν τον επαινούν ούτε για κάποια παρέμβαση του ως βουλευτής!  Δεν τον επαινούν ούτε για το πρόγραμμα του!

Είστε γατάκια! Τρέχα εσύ Λευτέρη Μωυσιάδη να ετοιμάσεις τα σποτάκια του Σάββα με τα drones. Γράφε πρόγραμμα, κορόιδο Ηλία Παπαγεωργιάδη (που λεφτά ο Λιακόπουλος για κάτι παραπάνω). Βγάζε τον φωτογραφίες και βάλτον να δοκιμάσει κουστούμια τον Γιώργο, κύριε Νίκο Πασχαλουδη. Κορόιδα είστε… Χθεσινοί! Μαύρα μεσάνυχτα έχετε από εκλογές!!!

Ο Κώστας (ως πιο γάτα και έμπειρος σε εκλογικές αναμετρήσεις) στέλνει τον Στέφανο η έστω κάποιον άλλον δικό του από το πολιτικό γραφείο, καταγραφεί τα προβλήματα και μετά στέλνει μπάλες, στέλνει παπούτσια, στέλνει αθλητικό υλικό! Για λεφτά δεν ξέρω… Ό,τι γράφουν οι ανακοινώσεις σας λέω!

Μετά οι άνθρωποι του συλλόγου με ποιον θα πάνε; Θέλει και ρώτημα; Σίγουρα όχι μ’ αυτόν που θα λύσει το πρόβλημα με το νερό, που το καλοκαίρι δεν έχουν ούτε για να πιουν… Όχι βέβαια! "Ζεστά κουλούρια" φωνάζει κάθε πρωί στην πλατεία ο κουλούρας ο Γρηγόρης. Φυσικά και θα πάνε μ’ αυτόν που τους βοηθάει σήμερα! Και αν δεν μπορεί με κάτι άλλο, καλά είναι και τα παπούτσια!
Ο μόνος που έχει πιάσει το νόημα των εκλογών τελικά, είναι ο Κώστας ο Κουκοδήμος. Τα προγράμματα σε δεσμεύουν, τα παπούτσια τα δίνεις, σε ψηφίζουν και μετά κάνεις ό,τι γουστάρεις!

Υ.Γ.: Και ακόμη δεν μπήκε γερά στη μάχη ο Κλέαρχος ο Κοτρώτσιος... Μόλις μπει και αυτός για τα καλά, αλλά κόλπα θα δείτε από τον Κώστα!Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.