Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Ζήνων Σατραζέμης με τον Σάββα; Ο Στέργιος, ο Στέλιος, ο άλλος Στέλιος, ο Κώστας, ο Θανάσης και η σειρά με τον Γιώργο

Καλή εβδομάδα να ‘χουμε όλοι!!! Και απ’ ότι φαίνεται θα είναι μάλλον δύσκολη η εβδομάδα για τους υποψήφιους δημάρχους μετά απ’ αυτό που αποκαλύψαμε εχθές.

Διαβάστε: «Έρχεται ΒΟΜΒΑ μέσα στην εβδομάδα. Αλλαγές στον «Κλεισθένη» που θα κάνουν μεγάλη ζημιά στα ψηφοδέλτια που γνωρίζουμε σήμερα!!!»

Ας επιστρέψουμε όμως στα δικά μας. Μπορείτε να μου πείτε με ποιον θα είναι τελικά σε αυτές τις εκλογές ο Ζήνωνας ο Σατραζέμης;

Πέρσι οι φήμες τον ήθελαν να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σάββα. Μεσολάβησε όμως ένας διορισμός, όπως λέγεται, και τελικά ο Ζήνων άλλαξε γνώμη, τουλάχιστον δημόσια.

Τώρα στην πιάτσα (στα καφέ της πλατείας δηλαδή) κυκλοφορεί ότι δέχεται ασφυκτικές πιέσεις ο Στέργιος ο γιος του, για να κατέβει αυτός στη θέση του πατέρα. Αξιολογότατος νέος. Διαμάντι! Θέλει όμως να μπει στη πολιτική και μάλιστα σ’ αυτή την μάχη; Και αν ναι, με τον Σάββα; Με πόσες πιθανότητες να εκλεγεί όμως; (και πόσους πια να πάρει από το χέρι η Τζούλη...)

Την ίδια ώρα ο Κώστας ο Κουκοδήμος κατεβάζει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον κουμπάρο του Ζήνωνα, τον Στέλιο τον Σιδηρόπουλο. Πρώην επιμελητηριακό σύμβουλο πριν καμιά 20αριά χρόνια, που μετά τα 60 του επιστρέφει στο προσκήνιο. Αν θυμάμαι καλά, (αν όχι διορθώστε με) τελευταία φορά κατέβηκε υποψήφιος με τον Ζήνωνα, στις δημοτικές του 1998, όταν ο συνδυασμός τους πήρε τότε 8%. Τώρα λέει πως θα έχει στήριξη, και δεν κατεβαίνει "έτσι, μόνος του". Μαχητής ο Στέλιος, και ο Κώστας τον θεωρεί εκλόγιμο, απ’ ότι μου λένε.

Ένας άλλος άνθρωπος του Ζήνωνα, ο Στέλιος Σόρμας, κατεβαίνει με τον Γιώργο Νταντάμη. Ο αξιόλογος τεχνοκράτης, επίσης λέει ότι θα έχει στήριξη, και δεν κατεβαίνει απλώς για να καταγραφεί. Μάλλον περιμένει δυναμική στήριξη από τα Καταφιώτικα, ειδικά τώρα που εκεί κατοικοεδρεύει και ένα από τα μεγάλα όπλα του Γιώργου, ο Χρήστος ο Καραφουλίδης.

Να ‘σου πετιέται από την πίσω πόρτα και ο Θανάσης, που λέγεται ότι έκλεισε πρόσωπο πολύ κοντά στον Ζήνωνα.

Τελικά όλοι μιλάνε για λογαριασμό του. Όλοι εκτός από τον ίδιο τον Ζήνωνα. Η γνώμη του ωστόσο έχει βαρύνουσα σημασία και δεν αποκλείεται τίποτε. Όλα τα σενάρια παίζουν. Από το να μείνει εκτός μάχης, μέχρι και το να είναι και πάλι υποψήφιος, αυτός ή κάποιος άλλος από την οικογένειά του.

Αν υπάρχει κάποιος όμως που ξέρει καλά τον Δήμο της Κατερίνης, αυτός είναι σίγουρα ο Ζήνων. Από το 1986 εκλέγεται... σερί με Παντελή Τσερτικίδη και Γιώργο Νταντάμη. Βέβαια ο Παντελής την έκανε το ‘93 για τη Βουλή, ο Γιώργος βγήκε το ‘90 και το ‘94 την έκανε για τη Νομαρχία... Και τώρα μετά από 20 χρόνια επιστρέφει, βρίσκοντας και πάλι τον Ζήνωνα εντός, εκτός και επί τ’ αυτά. Διαχρονική αξία ο Ζήνωνας τελικά!

Ένα ξέρω εγώ και είναι αυτό είναι σίγουρο! Σπάνια προσωπικότητα ο Ζήνωνας, από τους λίγους πραγματικά σπουδαίους αυτού του τόπου. Και με απίστευτο σθένος...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.