HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο μύθος, η πολιτική απάτη και η ιστορική καπηλεία του Πολυτεχνείου

Από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Πολυτεχνείο, όπως πλήθος άλλων σύγχρονων αριστερών επετείων και εκδηλώσεων μνήμης, δεν αποτέλεσε και δεν αποτελεί ημέρα σύγκλησης ή ενότητας, πολύ περισσότερο νίκη της Δημοκρατίας. Πέρα από τη ψεύτικη και σαθρή ιστορική του βάση, αποτέλεσε ένα ακόμη φαινόμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, παραπλάνησης και σφετερισμού, επιδεικνύοντας τις αυταρχικές και ηγεμονικές βλέψεις περιθωριακών ιδεοληπτικών του «υπαρκτού σοσιαλισμού».

Στην πλάτη καλοπροαίρετων και παραπλανημένων πολιτών, εμφορούμενων από αγνές προθέσεις, μία ολόκληρη γενιά πολιτικών έχτισαν καριέρα στην πολιτική, στο δημόσιο και στα ΜΜΕ. Όπως σε κάθε αριστερή πολιτική ουτοπία, οι πλέον ηχηρές φωνές ήταν εκείνες που διαφήμιζαν μία δήθεν εξέγερση με νεκρούς φοιτητές ώστε να διακριθούν διά της αυτοπροβολής, γεγονός που όχι απλώς επέτυχε αλλά επιπλέον κατέληξε σε μόδα να δηλώνει κανείς ως «γενιά του Πολυτεχνείου».

Φτάνει πια με το ψέμα και την προπαγάνδα. Οι ετήσιοι εορτασμοί δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα, ούτε άλλωστε εκείνη η περίοδος αποτέλεσε κάτι το σημαντικό για την νεότερη ελληνική ιστορία. Γκεμπελικές πρακτικές επέβαλλαν τον μύθο του Πολυτεχνείου και εξοβέλισαν κάθε προσπάθεια ανάδειξης της αλήθειας. Διότι η πολιτική ιστορία στην Ελλάδα δεν μυθοποιείται απλώς, κόβεται και ράβεται στα μέτρα της Αριστεράς.

Για την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., το Πολυτεχνείο δεν αποτελεί ημέρα μνήμης. Αποτελεί επέτειο για όσες μυθοπλασίες μας κρατούν υπό πλάνη, μία επέτειο όπου αριστεροί περιθωριακοί και αναρχοάπλυτοι επιδίδονται στην καταστροφική τους μανία, στο όνομα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Για την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., το Πολυτεχνείο αποτελεί το «άρμα» για την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και πρέπει να καταργηθεί κάθε αναφορά σε αυτό.

Για την ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., το Πολυτεχνείο πρέπει να αποτελέσει την αφορμή όχι για ιστορική αναδρομή αλλά για όσα χάσαμε και τα οποία, όσοι είναι πατριωτικά σκεπτόμενοι επιθυμούμε να ανακτήσουμε, για τις ευκαιρίες που διανοίγονται στο μέλλον και όσα ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε στο τόπο. Με ειλικρίνεια, ήθος και αρχές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια