HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νεότερα για την υγεία του γιατρού που έπεσε θύμα τροχαίου στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης


Στο «Ιασώ Θεσσαλίας» όπου διακομισθεί από την πρώτη στιγμή, και όχι στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας όπως αρχικά μεταδόθηκε, συνεχίζει η ανάρρωση του γιατρού κ. Π. Ταρενίδη, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου την Τρίτη (30 Οκτωβρίου) στον κεντρικό πεζόδρομο Κατερίνης.

Μετά από πολύωρο χειρουργείο ο γιατρός εχθές, ξεκίνησε κιόλας τις πρώτες του φυσικοθεραπείες. Η αποκατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και οι γιατροί που τον παρακολουθούν είναι αισιόδοξοι.

Το κάταγμα λεκάνης που υπέστη με το ατύχημα, είναι ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο ακολουθώντας την σωστή αγωγή και φυσιοθεραπεία ο ασθενής θα επανέλθει γρήγορα.

Για ότι νεότερο υπάρχει στο θέμα θα σας ενημερώσουμε άμεσα.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ειναι δυνατον ο ανθρωπος να πηγαινει στην δουλεια του και ερχεται ο καθε ανευθυνος και τον παρασερνει και με αμαξι στον πεζοδρομο. Κανονικα θελει μεγαλο προστιμο και αφαιρεση αδειας οδηγησης. Ευχομαι να επανελθει γρηγορα ο κυριος ταρενιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!