HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εσπερινά Κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

Άρχισαν και για τη τρέχον εκκλησιαστικό έτος τα εσπερινά κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία καθιερωμένη ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Οι Εσπερινές Ομιλίες, οι οποίες πραγματοποιούνται τα τελευταία 30 χρόνια, καλύπτουν κάθε φορά μία ενιαία θεματική ενότητα παρέχοντας στους ακροατές των ομιλιών αυτών τη δυνατότητα συνεχούς και εμπεριστατωμένης κατάρτισης πάνω σε βασικά θέματα της Ορθόδοξης Πίστης.


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον κατάμεστο από πιστούς Ι. Ναό του Αγίου Αποστόλου Βαρνάβα (κάτωθεν του Καθεδρικού), πραγματοποιήθηκε ομιλία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου με θέμα «Εμπειρίες από τη γνωριμία μου με τους Οσίους Γέροντες Πορφύριο Καυσοκαλυβίτη και Παϊσιο Αγιορείτη».


Αυτήν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 6μ.μ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων θα ομιλήσει με θέμα: «Αγάπησα το μαρτύριο: Άγιος Λουκάς, των πασχόντων ιατρός και λιμάνι».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια