HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πού αλλάζει ο καιρός με λίγες βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός φέρνει επιλεκτικές βροχές σήμερα και αύριο, όμως το θερμόμετρο το μεσημέρι θα φτάσει τους 23 βαθμούς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σύμφωνα με την ΕΜΥ.

«Μια σχετική προσπάθεια αύριο (σ.σ. σήμερα Τετάρτη) και κυρίως την Πέμπτη θα την κάνει ο Νοέμβρης κατά τόπους όμως μόνο και για λίγο... δυστυχώς» σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου για τις βροχές τις οποίες χαρακτηρίζει «επιλεκτικές» και «ασθενείς».

Όπως σημειώνει σήμερα και αύριο σημειώνεται μεταφορά ψυχρών αέριων μαζών και οι συννεφιές αυτές θα δώσουν κάποιες βροχές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου και την Πέμπτη δεν αποκλείεται ένα πέρασμα με βροχές μικρής διάρκειας. Την Παρασκευή φαίνονται κάποιες βροχές στα νότια τμήματα της χώρας, ενώ θα ενισχυθούν οι βοριάδες.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 08-11-2018

Καιρός: στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά και από το απόγευμα στα νότια σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια