HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτο κι όμως ελληνικό! «Έπαιξαν» ξύλο στην κυριολεξία ο Πρόεδρος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο τράπεζας…

Το γεγονός ότι στα ΔΣ των τραπεζών υπάρχουν διαφωνίες αλλά και αντιπάθειες όπως και σε πολλές επιχειρήσεις είναι γνωστό.

Ωστόσο δεν … συνηθίζεται οι διαφορές αυτές να λύνονται με ξύλο και μάλιστα άγριο.

Όλα ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα σε μέσο ενημέρωσης στο οποίο αναφερόταν ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος μη συστημικής Τράπεζας με τις παρεμβάσεις του καθυστερεί τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου και τη σύνταξη πορίσματος για τα δάνεια μεγαλοεργολάβου από την τράπεζα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος πληροφορήθηκε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα προήλθε από διαρροή που έκανε ο … Πρόεδρος της Τράπεζας.

Έτσι μπήκε στο γραφείο του εξαγριωμένος να του ζητήσει το λόγο γιατί κάνει τέτοιες διαρροές καθώς είναι αλήθεια ότι όντως δεν είχε αναλάβει τη σύνταξη πορίσματος ο Διευθύνων αλλά άλλο κορυφαίο στέλεχος της τράπεζας.

Η συζήτηση άναψε σε λίγα λεπτά και ξαφνικά ο Πρόεδρος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι και γνώστης πολεμικών τεχνών επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές στο Διευθύνοντα για να απαντήσει ο τελευταίος και το γραφείο να μετατραπεί σε ρινγκ.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς από τη φασαρία αντιλήφθηκαν το περιστατικό γραμματείς, υπάλληλοι και ασφάλεια που έσπευσαν να τους χωρίσουν.

Φαίνεται όμως ότι η υπόθεση δεν κλείνει έτσι μετά το περιστατικό καθώς οι δύο άνδρες δεν έχουν καμία επαφή.

Μάλιστα χθες κατεγράφη άλλο ένα δημοσίευμα στο ίδιο μέσο ενημέρωσης που είναι ιδιαίτερα σκληρό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προήλθε από την ίδια πηγή.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι απορίας άξιον αν μπορεί να πορευτεί η τράπεζα υπό τέτοιες συνθήκες και είναι πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα το δίλημμα ή εγώ ή αυτός.

Βέβαια το ερώτημα είναι ποιος κάνει τη δουλειά στην τράπεζα και εκεί υπάρχει απάντηση για το έναν που λειτουργεί υπό άμυνα και όχι για τον άλλον που λάμβανε στο παρελθόν οφίκια μέσω «συζυγικών» παραχωρήσεων.


πηγή: bankingnews



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια