HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το δραστήριο μέλος και σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της Siemens Κώστας Χατζηιωαννιδης υποψήφιος με τον Γιώργο Ντανταμη (που δεν είναι με τον Σύριζα, σκίζει τα ρούχα του λεμε!)


Καλησπέρα σε όλους εσάς που «καίγεστε» για το προεκλογικό παρασκήνιο! Καλησπέρα και σε εσάς που θέλετε να έχετε μια καλή εικόνα πριν πάτε στην κάλπη και την ρίξετε…

Και πάνω που λέω: «Εντάξει. Ησύχασαν τα πράγματα. Τώρα θα ηρεμήσω και θ’ αγιάσω…» Να ‘σου τσουπ… έρχεται ο Γιώργος ο Νταντάμης με την ανακοίνωσή του και την φωτογραφία του καμαρωτός, καμαρωτός και μ’ ανεβάζει την θερμοκρασία πάλι!!!

Γιατί;;; Γιατί πολύ απλά, ενώ ο Γιώργος από την μια ωρύεται (αυτός και οι «δικοί» του) ότι δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, και ότι όλα αυτά είναι μια άθλια προπαγάνδα κ.λ.π., κ.λ.π., από την άλλη μου ανακοινώνει (με φωτογραφίες παρακαλώ) τις προάλλες τον Σάκη τον Γκούνα, και εχθές τον Κώστα Χατζηιωαννίδη!!!

Παρένθεση. Λίγα λόγια για τον Σάκη! Είναι φίλος μου, ετοιμάζεται για επόμενος Δήμαρχος η βουλευτής με τον Σύριζα, του οποίου και είναι σημαίνων στέλεχος! Κλείνω παρένθεση.

Για να δούμε τώρα και τον κύριο Κώστα Χατζηιωαννίδη. Πρώτα απ’ όλα έχει ένα εξαιρετικό βιογραφικό! Τεχνοκράτης ολκής, με προϋπηρεσία στην SIEMENS και με πολύ εμπειρία εν’ ολίγοις. Παράλληλα, σημαίνων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, και αν δεν κάνω λάθος, και σύνεδρος στο πρόσφατο παρελθόν.

Και ερωτώ: Είναι κακό που ο Γιώργος ο Νταντάμης είναι ο συνδυασμός που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Καθόλου…!!! Άλλωστε κυβέρνηση είναι, μεγάλο κόμμα είναι... Μια χαρά το βλέπω. Από την άλλη όμως πάλι, απορώ γιατί ο Γιώργος πήρε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία, κατεβάζει Συριζαίους και παράλληλα... σκίζει τα ρούχα του πως δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δηλαδή, κύριε Γιώργο μας, είναι καλοί οι Συριζαίοι για να μας φέρουν σταυρούς, αλλά δεν θέλουμε να το φωνάζουμε και παραέξω; Γιατί αγαπητέ μου;

Να προτείνω κάτι, μ’ όλο το θάρρος της γνωριμίας μας πια αγαπητέ Γιώργο; Όταν συγκεντρώνεστε ως συνδυασμός ν’ αποφεύγετε τη συζήτηση π.χ. για τ’ όνομα της Μακεδονίας. Γιατί οι Συριζαίοι δεν θα συμφωνήσουν με τους δεξιούς. Για παράδειγμα, η κυρία Τερζίδου ο φίλος μου ο Πόλυς και άλλοι. Σου το λέω γιατί θεωρώ ότι είναι κρίμα να γίνει καμιά χοντρή φασαρία, ενώ εξηγεί τη στρατηγική ο κυρ Νίκος ο Πασχαλούδης, ή ενώ εσύ θα λες «Πόσο χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ», και να ΄χεις κι άλλα προβλήματα….

Πάντως, μεταξύ μας… ο κύριος Κώστας Χατζηιωαννίδης, μόνο τυχαίο όνομα δεν είναι. Αποτελεί το 2ο βήμα στο άριστα μελετημένο σχέδιο των επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία (Χάρης κ.λ.π.) για να πετύχουν τους κομματικούς στόχους που τους έχουν τεθεί.

Γι’ αυτά όμως θα σας μιλήσω από την ερχόμενη εβδομάδα…

Καλό υπόλοιπο μέχρι…. αύριο!!!


Γράφει & Υπογράφει



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια