HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το μεσημέρι στις 12:00 μπροστά στο Δημαρχείο για το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης προσφύγων στην Ολυμπιακή Ακτή

Φαίνεται τελικά ότι το θέμα που αναδείξαμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ εμείς μέσα απ’ την Kapa News, και αφορά την εγκατάσταση προσφύγων που προέρχονται από την Γερμανία, στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας, δεν λύθηκε οριστικά.

Εγκυρότατες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί για αύριο το μεσημέρι στις 12:00 ακριβώς συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων και των επιχειρηματιών της Ολυμπιακής Ακτής μπροστά στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Θα ζητήσουν να μιλήσουν με τον Δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη για το πως θ’ αντιμετωπιστεί η νέα αυτή κατάσταση που δημιουργήθηκε με το θέμα των προσφύγων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λεωφορεία αναμένεται να φτάσουν εδώ μέχρι την Πέμπτη. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και αύριο θα υπάρχουν νεότερα για τι θα γίνει με το ζήτημα αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στην Kapa-News για να ενημερωθείτε για ότι νεότερο.


Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!! Σ’ επιφυλακή από σήμερα όλη η Ολυμπιακή Ακτή, ο Δήμος Κατερίνης και η Αντιπεριφέρεια…!!! Διαβάστε τον λόγο…



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια