HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δ.Κ. Λόφου: Παρεμβάσεις αποκατάστασης και επανατοποθέτησης της στάσης του ΚΤΕΛ που είχε υποχωρήσει από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Νοεμβρίου 2017


Ολοκληρώνονται στη Δημοτική Κοινότητα Λόφου από συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, οι εργασίες αποκατάστασης, των ζημιών από τις πλημμύρες της 16ης και 17ης Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα.

Ειδικότερα, μετά την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης μήκους 14,00 και ύψους 4,50 μέτρων,  για την αποκατάσταση οδού, εντός του πολεοδομικού ιστού της περιοχής, την ολοκλήρωση των σκυροδεμάτων, την επανεπίχωση με κατάλληλα υλικά, την τρέχουσα εβδομάδα επανατοποθετείται, στο συγκεκριμένο σημείο η στάση του ΚΤΕΛ, η οποία είχε υποχωρήσει από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

«Όπως δεσμευτήκαμε και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας μας, εργαζόμαστε συστηματικά και αποκαθίστανται σταδιακά και στο ακέραιο οι ζημιές σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες, που επλήγησαν από τις ακραίες καιρικές συνθήκες» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος συντονίζει τις εργασίες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια