HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε...πάμπλουτος!


Μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο...

Βρισκόταν σε απόγνωση λόγω οικονομικού αδιεξόδου, η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει, αλλά μια κληρονομιά στάθηκε αφορμή για να αλλάξουν, από τη μια στιγμή στην άλλη, τα πάντα στη ζωή του!

Ο λόγος για 35χρονο από την Πάτρα, ο οποίος μέχρι και πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν για να εξασφαλίσει ένα ελάχιστο μεροκάματο, ωστόσο σήμερα διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας, στη Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Και όλα άλλαξαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος», όταν ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο!

Η ιστορία θυμίζει πράγματι κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός Πατρινός δεν άντεχε άλλο τη «μίζερη» ζωή, όπως χαρακτηριστικά του είχε πει η σύζυγός του, ανακοινώνοντάς του την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει με άλλον σύντροφο που είχε ΄ήδη βρει την τύχη της!

Έτσι ο 35χρονος Σωτήρης έπεσε στα πρώτα στάδια της κατάθλιψης δίχως να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα, δεδομένης της επιδείνωσης της κρίσης.

Δεν φανταζόταν όμως με τίποτα τι θα του... ξημέρωνε!

Η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στη Γερμανία, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο όμοιό του στο Μόναχο, του άλλαξε τη ζωή.



Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια