HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το ημερολόγιο της 4ημερης σεξουαλικής εξτραβαγκάνζας στο νησί των οργίων

To μυστηριακό «νησί του σεξ» και το τριήμερο ταξίδι λίγων ανδρών οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία εμπειρία σεξουαλικής εξτραβαγκάνζας για 4 μέρες παρέα με 100 καλλονές, είχε λάβει διαστάσεις αστικού μύθου.

Σε αυτό τον αστικό μύθο βοηθούσαν και οι αναρτήσεις που βοηθούσαν να μεγαλώσει το μυστηριακό πέπλο για αυτό το τριήμερο της ακολασίας. Αρκετή δημοσιότητα έλαβε και η ιστορία ενός πιτσιρικά ο οποίος είχε πάρει κρυφά την πιστωτική του πατέρα του για να πληρώσει ώστε να μπει στην κλήρωση για το sex island και τελικά τα κατάφερε.

Το τριήμερο «γλέντι» ναρκωτικών, ατελείωτου πάρτυ και σεξουαλικών οργίων πραγματοποιείται αυτές τις μέρες και σύμφωνα με την Daily Mail ένας παντρεμένος οδοντίατρος από τη Νέα Υόρκη ονόματι «Ράιαν» κατέγραψε τις μέχρι τώρα εμπειρίες του μέρα-μέρα.

Οι περιγραφές που διέρρευσαν περιλαμβάνουν όργια με 100 γυναίκες, παιχνίδια στριπ τένις, λεσβιακά σόου και ό,τι μπορεί να βάλει το νου του ανθρώπου.

Οι καταχωρήσεις του Ράιαν διέρρευσαν μόλις χθες στο διαδίκτυο λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην οικογενειακή του εστία. Αν φυσικά τα στοιχεία που έχει δώσει είναι αληθινά.

Ημέρα πρώτη

Ένα πολυτελές γιοτ μετέφερε τους συμμετέχοντες στο νησί όπου θα λάμβανε χώρα το «φουλ» πακέτο των διακοπών τους. Εκεί γνώρισαν τις κοπέλες που θα τους συντρόφευαν για τις επόμενες 4 μέρες. «Όταν βρέθηκαν μπροστά στις καλλονές κυριολεκτικά έτρεμαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδοντίατρος.

Ο ίδιος ωστόσο ανέφερε ότι έχει ξαναπάρει το ίδιο πακέτο διακοπών και πέρυσι. Έτσι διάλεξε τις 2 κοπέλες που του «αναλογούσαν» και θα ήταν στη διάθεσή του για σεξ από την αρχή ως το τέλος των διακοπών.



Μετά από ένα σύντομο πάρτι καλωσορίσματος με άφθονο αλκοόλ στο κατάστρωμα, ο Ράιαν οδήγησε τις δύο κοπέλες στην κρεβατοκάμαρά του στο εσωτερικό του σκάφους. Η συνέχεια επαφίεται στη φαντασία του καθενός.

Μετά από κάποιες ώρες ο Ράιαν και η παρέα του έφτασε στο νησί όπου θα διέμεναν. Η τριπλέτα έκανε πάλι σεξ και έπεσε για ύπνο μέχρι να γευτούν το πλουσιοπάροχο δείπνο.

Η συνέχεια είχε ξέφρενη διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κλαμπ, όπου ήταν στη διάθεσή τους όποιο ναρκωτικό επιθυμούσαν.

Ημέρα δεύτερη

Πρωινό ξύπνημα για την τριάδα και χρήση κοκαΐνης. Λίγο πριν το μεσημέρι, περίπου τα μισά κορίτσια στο σκάφος άρχισαν να δίνουν ένα λεσβιακό σόου.

Η συνέχεια περιείχε ένα τεράστιο σεξουαλικό όργιο στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Ωστόσο ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας δεν θυμάται και πολλές λεπτομέρειες, αφού όπως σημείωσε μετά το όργιο, τα ναρκωτικά του προκάλεσαν «μπλακ άουτ».



Το υπόλοιπο πρόγραμμα της μέρας τους περιείχε μαθήματα… τόπλες σάλσα και παιχνίδι γκολφ με έπαθλο στον νικητή 15 λεπτά και με τις 100 γυναίκες.

Ο Ράιαν, έχασε και αποχώρησε για ένα ακόμα όργιο με την συντροφιά του. Η νυχτερινή διασκέδαση περιλάμβανε πάλι ξέφρενο χορό και ερωτικές περιπτύξεις στο κλαμπ, τολμηρά σόου από τις κοπέλες και γνωριμία με ζευγάρια swingers.

Ημέρα τρίτη

Μετά από δύο 24ωρα κραιπάλης και καταχρήσεων οι αντοχές όλων δεν είναι ίδιες οπότε η μέρα του Ράιαν και της συντροφιάς του ξεκίνησε… το μεσημέρι.

Για αρχή ήταν μια παρτίδα στριπ τενις. Όποιος ή όποια έχανε πόντο έβγαζε και ένα ρούχο. Σύμφωνα με τον οδοντίατρο, το highlight της ημέρας ήταν η βόλτα με τα τζετ σκι μαζί με τις ολόγυμνες καλλονές. Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, οι τουρίστες απόλαυσαν ένα λουκούλειο γεύμα και στη συνέχεια έκαναν πάλι σεξ με τις συντρόφους τους στο ταξίδι.

Η τελευταία καταχώρηση του Αμερικάνου ανέφερε με νόημα ότι «τα πράγματα έχουν αγριέψει. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα ακολουθήσει».





Πηγή: newsbeast


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια