Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επίσκεψη υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Λιακόπουλου στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κυριακού Σχολείου Κατερίνης

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κυριακού Σχολείου Κατερίνης επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Έλενα Τσακπουνίδου, καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του: Χρήστο Τασχουνίδη, Ιωάννα Αμπεριάδου, Άρη Πετρίδη, Σοφία Πιτσιάνη, Νίκο Μαρινόπουλο και Γαβριήλ Κωνσταντινίδη.

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι, που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Κυριακού Σχολείου, έχει ως σκοπό την οικονομική στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν την ανάγκη όλων μας. Οι επισκέπτες, αγοράζοντας χειροποίητες κατασκευές ή κάποιο έδεσμα, βοηθούν στη συγκέντρωση χρημάτων που αργότερα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

«Θέλω και φέτος να συγχαρώ τους δασκάλους, τα παιδιά και όλους τους συντελεστές του Κυριακού Σχολείου Κατερίνης για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου παζαριού, που έχει γίνει θεσμός πλέον», δήλωσε ο Θανάσης Λιακόπουλος, συνεχίζοντας:

«Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία που προάγει όχι μόνο τη φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά παράλληλα τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα, ενώ αναδεικνύει την τεράστια σημασία της συμμετοχής όλων μας στην τοπική Κοινωνία των Πολιτών.

Στο συνδυασμό μας, έχουμε από την αρχή σχεδιάσει το πρόγραμμά μας με βάση την ενεργό δράση και την εθελοντική προσφορά όλων των συνδημοτών μας. Σκοπός μας είναι να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή σε πάρα πολλούς, μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που επιθυμούν να προσφέρουν τον χρόνο, την ενέργεια και τη διάθεσή τους, για να κάνουμε τον Δήμο μας πιο ζωντανό και πιο ανθρώπινο. Εύχομαι στους οργανωτές, και ιδιαίτερα στα παιδιά, του Χριστουγεννιάτικου παζαριού του Κυριακού Σχολείου, που και φέτος πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια, καλές γιορτές και καλή επιτυχία».

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.