Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έσπασε τη σιωπή του ο Ριχάρδος: «Εγώ μπλέχτηκα επειδή…»

Αθώος δηλώνει ο γνωστός ενεχυροδανειστής Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς και φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ενεχυροδανειστής είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι αθώος… οι κατηγορίες εις βάρος μου θα καταρρεύσουν».

Ακολουθώντας την υπερασπιστική γραμμή που «χάραξε» ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας ο ενεχυροδανειστής υποστήριξε: «Δεν έχω εμπλοκή με την παράνομη εξαγωγή χρυσού… Εγώ μπλέχτηκα επειδή συνεργαζόμουν με τους Τούρκους. Επειδή με το λεωφορείο έφευγαν και δικές μου βαλίτσες με χρυσό» προσθέτει και εξηγεί: «Τα δικά μου ήταν όλα νόμιμα θα αποδειχθεί μόλις έρθουν τα παραστατικά (των συναλλαγών)».

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων θα απολογηθεί το πρωί της Κυριακής.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.