HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Της έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων επισκεπτών!!! Δείτε τι απάντησε!!! (βίντεο)

Το «Πάρκο των Χρωμάτων» στην Κατερίνη, άνοιξε τις πύλες του επίσημα την περασμένη Παρασκευή , 7 Δεκεμβρίου, και από τότε δέχεται πάρα πολλούς επισκέπτες, προσφέροντάς του μοναδικές, εορταστικές και όχι μόνο εμπειρίες.

Κάθε βράδυ γύρω στις 8 υπάρχει και μια κεντρική μεγάλη εκδήλωση. Είτε μουσική συναυλία, είτε θεατρική παράσταση είτε οτιδήποτε άλλο. Όμως το «Πάρκο των Χρωμάτων» δεν σταματάει εκεί.

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου, αλλά ωστόσο τρυφερού περιστατικού έγιναν εχθές το βράδυ, όσοι επισκέφθηκαν το «Πάρκο των Χρωμάτων» στην Κατερίνη.

Συγκεκριμένα ένας νέος, που απ΄ ότι φάνηκε εκ των υστέρων ήταν πολύ ερωτευμένος με την κοπέλα του, ανέβηκε στην κεντρική σκηνή του πάρκου, όπου γίνονται καθημερινά συναυλίες και παραστάσεις, και λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινοβραδινή παράσταση, ζήτησε μπροστά στις εκατοντάδες ανθρώπους που βρισκόταν εκεί εκείνη τη στιγμή, την αγαπημένη του σε γάμο.

Μάλιστα ο νεαρός έκανε όλη την διαδικασία με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή γονάτισε και έκανε την πρόταση προσφέροντας φυσικά και το απαραίτητο κόσμημα, με αποτέλεσμα (ευτυχώς για εκείνον) η απάντηση της κοπέλας να είναι θετική.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια