HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θείος φοιτήτριας: Η ανιψιά μου αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στη βαρβαρότητα των δολοφόνων της

«Αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στην βαρβαρότητα του κτηνώδους ανδρισμού των δολοφόνων της και γι' αυτό βρέθηκε στο χώμα. Αφού την βασάνισαν, τη βίασαν και ζωντανή την πέταξαν στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Αυτό αποτελεί ηρωισμό γιατί δεν υπέκυψε στις ορέξεις τους», δήλωσε στον ANT1 ο Ευάγγελος Γκιουγκής, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο, όπου σπούδαζε.

«Είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι 47 χρόνια δικηγόρος και προσπαθώ να θυμηθώ παρόμοιο περιστατικό, κάποιας φοιτήτριας που να έχει υποστεί τέτοιο βασανισμό από δύο άναδρα υποκείμενα. Αφού την πέταξαν στη θάλασσα για να εξαφανίσουν τα ίχνη της αποτρόπαιας πράξης τους, προσπάθησαν για πέντε μέρες να μην ομολογούν την πράξη τους και να μην πουν ότι υπάρχει μεταμέλεια για τις άναδρες ενέργειές τους», πρόσθεσε ο κ. Ευάγγελος Γκιουγκής.

«Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», κατέληξε λέγοντας ο θείος της 21χρονης φοιτήτριας.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια