HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τετράδα νίκης; Ο σίγουρος Νίκος Μακρίδης, μαζί με Χρυσόστομο Κυραηλίδη, κολλητός με την Πόπη Μπατάλα και τον Θόδωρο (Τεο) Παυλίδη. Γιόρτασε μαζί με Μάκη Αμβροδιάδη και Παύλο Παυλίδη. Τραβάει στον Χιονίδη και Περικλή Αμοιρίδη και Ανδρέα Καρασαββίδη;

Καλησπέρα στην ομήγυρη!!! Όλα καλά; Αύριο παίρνετε και το μέρισμα, και ποιος στη χάρη σας! Θα ξεχυθείτε στην αγορά και θα χαρίσετε χαμόγελα στους επαγγελματίες!!! Αχάριστοι… Που μου παραπονιέστε κιόλας… Τέλος πάντων… Πάμε στα δικά μας τώρα…

Άρχοντας ο Νικόλας. Λεβέντης ο Νίκος μας. Σίγουρος πια ότι θα εκλεγεί στον Δήμο, μαζί με τον Σάββα Χιονίδη. Και πως να μην είναι σίγουρος άλλωστε, όταν φαίνεται να έχει κλείσει τετράδα με την Πόπη τη Μπατάλα, τον Θόδωρο Παυλίδη και τον Χρυσόστομο Κυραηλίδη;

Γάτος με πέταλα ο Νίκος!!! Όχι… Νατα λέμε και αυτά! Κόλλησε δίπλα στην Πόπη που την προωθήσουν με τις μπάντες για να βγει ξανά για να περάσει Παπαζιώγα, Γαβρίδη και λοιπούς που δυστυχώς δεν χωράνε. Γι’ αυτούς λένε ότι απλά θα βοηθήσουν τον συνδυασμό, ενώ η Πόπη θα βγει σίγουρα. Το ίδιο φυσικά και ο Νίκος.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως, μεγάλος μάγκας που παίζει μπάλα με τον Θόδωρο Παυλίδη. Ο Τεό από την άλλη, όλο λέει ότι φεύγει και όλο μένει στον Σάββα. Εφόσον τελικά κατέβει ξανά, μπορεί ο ίδιος να είναι δύσκολος για εκλογή, όμως αν δώσει τα χαρτιά του και στον Νικόλα, τότε ο Μακρίδης θα είναι σίγουρα καβάλα στο άλογο. Έχει από πίσω του συγκεκριμένες δυνάμεις ο Τεό. Ακούστε τι σας λέω…

Και επειδή μετά την τετράδα του Σύριζα που έκλεισε με τον Νταντάμη είναι της μόδας οι τετράδες, ο Νίκος, η Πόπη και ο Τεο φαίνεται να έχουν μαζί τους και τον Χρυσόστομο τον Κυραηλίδη, που θα κατέβει στον Κορινό. Άλλος πρώτος παίκτης ο Χρυσόστομος!!! Μέσα σε μερικά χρόνια έχει γίνει μεγάλο κόζι και μαζί με Δρούγκα, Λεμονόπουλο και άλλους 2, είναι στα πρωτοπαλίκαρα του Σάββα Χιονίδη.

Μια που το θυμήθηκα, την περασμένη εβδομάδα είχε τη γιορτή του ο Νίκος, (χρόνια πολλά φίλε!!!) ο οποίος σημειωτέων ακούγεται πως σύντομα θα γίνει και πατέρας διδύμων (να σας ζήσουν, Νίκο μου!) Εκεί στη γιορτή του και ο Μάκης ο Αμβροσιάδης, ο πανίσχυρος επιχειρηματίας από την Εξοχή, η παρουσία του οποίου σηματοδοτεί ΠΟΛΛΑ για τον Νίκο και τον Σάββα. (Για αυτό όσοι νομίζετε πως ο Μάκης θα είναι μαζί σας, ξανασκεφτείτε το ή τουλάχιστον ρωτήστε πρώτα τον ίδιο).


Εκεί στη γιορτή και ο Παύλος ο Παυλίδης, ένα πρόσωπο με μεγάλη σημασία. Από τι φωτογραφίες πλέον φαίνεται πως ανήκει και αυτός στην κλειστή ομάδα του Νίκου.


Την επόμενη ημέρα ο Νίκος πήγε στο Πάρκο των Χρωμάτων και ανέβασε φωτογραφία με Ανδρέα Καρασαββίδη και Περικλή Αμοιρίδη. Ο Περικλής εντάξει. Ξέρουμε ότι είναι κουμπάρος του, και με μεγάλη δύναμη σε "δυσπρόσιτες πληθυσμιακές ομάδες" των δημοτών. Θα κατέβει και αυτός με τον Σάββα; Ή απλά θα βοηθήσει τον Νικόλα; Ο Ανδρέας πάλι, τι θα κάνει; Ήθελε να κατέβει για Πρόεδρος τοπικού. Τώρα που μας τελείωσε το θέμα αυτό, θα μπει υποψήφιος για τοπικός σύμβουλος; Ή θα πάει για δημοτικός; Θα τον ψήσει και αυτόν ο Νικόλας να έρθει με τον Σάββα; Ερωτήματα…ερωτήματα…ερωτήματα…!!!

Παιδιά, δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος των εκλογών, (δεν είμαι και μέντιουμ) δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο Δημήτρης ο Δένης, ότι καταρρέει ο Σάββας, ξέρω όμως σίγουρα πως και 2 συμβούλους να βγάλει ο Σάββας, ο Νίκος ο Μακρίδης θα είναι ο ένας από αυτούς. Είναι πρώτος παίχτης λέμε!!!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια