HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ομάδα Ακαδημίας: Η Ομάδα των κοριτσιών γράφει ιστορία


Αν οι Πιερίδες Μούσες - ως η πρώτη ομάδα γυναικών που «τόλμησε» να παίξει ποδόσφαιρο πριν 25 χρόνια - άρχισε να γράφει την ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία, η ομάδα της Ακαδημίας γράφει τη δική της ιστορία στο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Δεν είναι μόνο το γεγονός πως είναι η μοναδική ομάδα κοριτσιών στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και συνεχίζει δυνατά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Σε κάθε αγώνα ο ομάδα δείχνει βελτιωμένα στοιχεία αγωνιστικής τεχνικής και τακτικής.
Μετά από κάθε αγώνα υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος και νέα κορίτσια εντάσσονται στην Ακαδημία.


Σε κάθε αγώνα όλο και μεγαλώνει το «κλαμπ» των φίλων της ομάδας που έρχονται στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις μικρές Μούσες του ποδοσφαίρου.

Στον τελευταίο αγώνα με ομάδα αγοριών του Αιγινιακού στο γήπεδο «Ολύμπια Αρένα» στην Κατερίνη, οι φίλαθλοι χειροκρότησαν έξυπνες κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, ομαδικό αγωνιστικό πνεύμα και όμορφα γκολ.

Οι ομάδα της Ακαδημίας των Πιερίδων Μουσών δείχνει σταθερά πως η Πιερία έχει ταλέντα στο ποδόσφαιρο γυναικών. Το πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας δίνει τη δυνατότητα και οι μικρές Πιερίδες Μούσες, ως η μοναδική ομάδα κοριτσιών, ανοίγουν το δρόμο. Απ αυτές ξεκινά το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία.


Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν θερμά το Ι.Ι.Ε.Κ. «Λυδία» για την προσφορά αθλητικού υλικού (πλήρες σετ φόρμες και στολές) για την ομάδα της Ακαδημίας

Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών», τη μοναδική οργανωμένη ομάδα κοριτσιών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας,

 τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

-      6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
-      6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια