HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Με ποια διάσημη ηθοποιό είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι;

Η επαγγελματική καριέρα του Δήμου Αναστασιάδη πάει από το καλό στο καλύτερο και σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει το καινούριο του τραγούδι.

Τα γυρίσματα του videoclip έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σ’ αυτό θα παίζει και η όμορφη σύντροφός του, Τζένη Θεωνά. Η ταλαντούχα ηθοποιός – η οποία είναι επτά μηνών έγκυος – δεν θα είναι η μόνη έκπληξη, αφού την εμφάνιση της θα κάνει και η μοναδική Μαρία Καβογιάννη. Η Μαρία θα έχει τον ρόλο της μητέρας της Τζένης στο βίντεο και το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Βλέπεις, η αγαπημένη ηθοποιός ήταν εκείνη που έφερε τους δύο καλλιτέχνες κοντά και έγιναν ζευγάρι, ενώ φυσικά η Μαρία Καβογιάννη θα είναι και η… κουμπάρα τους!

Η Τζένη φανερά ενθουσιασμένη ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο instagram από τα γυρίσματα του video clip που την δείχνουν να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί με την «μητέρα» της και τον Δήμο. «Πόσο γιορτινή μου φαίνεται αυτή η φωτογραφία, για κάποιον όχι εμφανή χριστουγεννιάτικο λόγο! Όμως έχω τόση χαρά, κουβερτούλα και τους αγαπημένους μου. Κι έξω χιονίζει και θα σηκωθούμε να ανοίξουμε τα δώρα μας» ήταν το σχόλιο της ηθοποιού που συνόδευε την φωτογραφία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια