Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Παρφές μαζεύει τους φίλους του στο στούντιο κατά του σχολικού εκφοβισμού!


Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα διάλεξε ο Παρφές να συγκεντρώσει τους νέους φίλους του στο φημισμένο «Dare Studio» Ηχογράφησης της Κατερίνης, για να στείλει μαζί τους το ενωτικό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού!

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το επερχόμενο full package βιβλίο της συγγραφέα Σοφιάννας Παϊδούση, με κεντρικό ήρωα τον ίδιο τον Παρφέ και θεματική το σχολικό εκφοβισμό, συγκεντρώθηκαν στην Κατερίνη, από την Πιερία και όλη την Ελλάδα, οι φωνές όλων όσοι πιστεύουν στο όραμά του για έναν καλύτερο κόσμο, για τα παιδιά και τους ενήλικες, με την ηχογραφημένη αφήγηση του παραμυθιού της νέας συγγραφέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο θα περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, multimedia υλικό, κείμενα ψυχολόγων από την Πιερία, διαστηριότητες δημιουργικής γραφής, θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, αποκλειστικό τραγούδι, συν την ηχογραφημένη αφήγηση από ένα full band teamανθρώπων από την Πιερία και όχι μόνο, εντός και εκτός... του τραγουδιστικού «κυκλώματος».

Πιο αναλυτικά, η συγγραφέας και ραδιοφωνική παραγωγός Δομνίκη Καράντζιου, η θεατρολόγος Μαριάνα Ρίζου, ο επιχειρηματίας Ηρακλής Τσαφαρίδης, η καθηγήτρια αγγλικών και μουσικός, με συνοδεία τις νότες από το ακορντεόν της, Βάσω Μιχαηλίδου, ο εκπαιδευτικός Χάρης Ονούφριος, ο ηθοποιός Αργύρης Ταφραλίδης, μαζί με το δάσκαλο και τραγουδοποιό, Νίκο Γιακουμάκη από την Αθήνα, ενώνουν τις φωνές τους, στο Studio Dare, στην Κατερίνη, σε μία συγγραφική και ακουστική εκστρατεία καταπολέμησης της σύγχρονης μάστιγας του σχολικού εκφοβισμού. Γιατί ο Παρφές και ο κάθε Παρφές, μικρός ή μεγάλος, δε θα είναι μόνος και ανυπεράσπιστος ούτε αυτά τα Χριστούγεννα! Ας το κάνουμε πράξη για όλα τα παιδιά του κόσμου, με τη φωνή και την καρδιά μας!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.