Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ για την ΑΝΑΠΗΡΙΑ (βίντεο)

Ξεκίνησε να τρέχει από χθες στις 7πμ ο Σωτήρης Σωτηρίου (δρομέας μεγάλων αποστάσεων) από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ-Αθήνα, με τελικό προορισμό το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ-Θεσσαλονίκη, με σκοπό να αναδείξει ζητήματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία.

👨‍🦰 Ήταν μια πρόταση δική του, που την υλοποιεί σε συνεργασία με την The GuGu Team μια ομάδα, η οποία αποτελείται από ανθρώπους που τους ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση τους με την αναπηρία.


▶️ Στόχος και επιθυμία της GuGu Team είναι η αποδοχή και ενημέρωση της κοινωνίας για θέματα που αφορούν την αναπηρία.

✅ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ" Κατερίνης είναι χορηγός της διαμονής του αθλητή και της ομάδας υποστήριξης του στο ξενοδ. Park καθώς και της διατροφής τους.

Ο αθλητής αναμένετε στην Κατερίνη το Σάββατο μεσημέρι.

👏 Σε διάφορες πόλεις ο κ. Σωτηρίου θα έχει την στήριξη εθελοντών, αλλά και αθλητών με αναπηρία, οι οποίοι θα τον συνοδεύουν για κάποια χιλιόμετρα.

🤝 Κατά την άφιξη του αθλητή στην Κατερίνη θα γίνει υποδοχή εκτός από τον σύλλογό μας και από τους παρακάτω συλλόγους και φορείς οι οποίοι υποστηρίζουν το εγχείρημα και θα τρέξουν μαζί με τον αθλητή την διαδρομή από την οδό Σελευκιδών Σ. Σταθμό (όπισθεν Peugeot) έως το ξενοδοχείο Park:
➡️ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Γανόχωρας
➡️ Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
➡️ Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο
Κατερίνης
➡️ Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης
➡️ Κέντρο Στήριξης ΑΜΕΑ ¨ΣΤΗΡΙΖΩ"
➡️ Διασωστική Ομάδα Πιερίας
➡️ ΖΕΥΣ - Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας
➡️ Μορφ. Λαογρ. Πολιτιστικός Συλ. Παλαιόστανης "ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΚΡΥΡΑΧΗΣ"

⏰ Η ακριβής ώρα άφιξης του αθλητή στη Κατερίνη δεν είναι γνωστή ακόμη και υπολογίζεται να είναι μεταξύ 12:00-15:00.

Περίπου 2 ώρες πριν την άφιξή του θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες φορείς και θα σταλεί εκ νέου ενημερωτικό email στα ΜΜΕ.Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.