HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ας σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο το τυράκι ας δούμε επιτέλους και τη φάκα

*Άρθρο γνώμης της Μαρίας Νικολαίδου

Για άλλη μία φορά προσπαθούν με τεχνάσματα να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα. Αυτή τη φορά, είναι η ιστορία με τα ενεχυροδανειστήρια και τον ιδιοκτήτη αλυσίδας αυτών, Ριχάρδο. Πολύ όμορφα το περνάνε ως χτύπημα στη διαπλοκή και την παρανομία και αφιερώνουν δεκάδες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών .
Για το Παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό το οποίο αν υπερψηφιστεί στις 11 Δεκεμβρίου, θα έχει ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση, ουτε κουβέντα.

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τη φάκα αλλά μας δείχνουν μόνο το τυράκι ;

Η Ευρώπη μετατρέπεται σε ενεργό ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί...ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο λοιπόν καταργούνται τα κρατικά σύνορα κάθε χώρας. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων.

Η πληθυσμιακή βάση και ο κοινωνικός ιστός κάθε χώρας αλλάζει! Μιλάμε για μια βαβέλ, ίσως παγκόσμιου βεληνεκούς.

Αναδύονται επίσης σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα.

Η ψήφιση του συμφώνου επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των μεταναστών και νόμιμη εκπλήρωση των απαιτήσεων τους στη φροντίδα, προστασία, κοινωνικές παροχές και φυσικά απόδοση υπηκοότητας. Πως θα εφαρμοστούν όλα αυτά σε μια Ευρώπη που μετά βίας αντέχει οικονομικά τη συντήρηση του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού και που ήδη έχει βιώσει το φόβο, τη βία και τις εντάσεις σε περιοχές που υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός μεταναστών;

Και η Ελλάδα της ανεργίας και των μνημονίων πως θα καταφέρει να αντεπεξέλθει; Κι άλλοι φόροι και περικοπές;

Φανταστείτε την Ελλάδα με ανοιχτά σύνορα όπου ο καθένας θα μπαίνει, χωρίς αυτό να θεωρείτε παρανομία.

Φανταστείτε τις ανεξέλεγκτες ορδές μεταναστών που θα περιλαμβάνουν στους κόλπους τους τρομοκράτες αυτοκτονίας. Εγκληματικότητα και φόβος στα ύψη. Ο γηγενής πληθυσμός θ αλλοιωθεί τρομακτικά . Ο Χριστιανισμός θα τελεί υπό διωγμό.

Κατάλαβες τώρα έλληνα γιατί προσπαθούν τόσο καιρό να σε κάνουν «μοντέρνο» και προωθούν την θρησκευτική ουδετερότητα;

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ έχει βρει απέναντί του αρκετές χώρες.

Ποια θα είναι η θέση της Ελληνικής κυβέρνησης; Θα ψηφίσει το σύμφωνο;

Ρώτα έλληνα το κόμμα σου και τους βουλευτές που ψηφίζεις τι θα κάνουν , θα συμφωνήσουν με τη νέα απειλή και θα ρίξουν την τελευταία και χαριστική βολή στον Ελληνισμό;

Αντιδρούμε τώρα πριν είναι αργά.

Αγωνιζόμαστε για την ύπαρξη της Ελλάδας για να μπορέσουν τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σ αυτόν τον ευλογημένο τόπο ανέμελα όπως κι εμείς.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια