Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ας σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο το τυράκι ας δούμε επιτέλους και τη φάκα

*Άρθρο γνώμης της Μαρίας Νικολαίδου

Για άλλη μία φορά προσπαθούν με τεχνάσματα να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα. Αυτή τη φορά, είναι η ιστορία με τα ενεχυροδανειστήρια και τον ιδιοκτήτη αλυσίδας αυτών, Ριχάρδο. Πολύ όμορφα το περνάνε ως χτύπημα στη διαπλοκή και την παρανομία και αφιερώνουν δεκάδες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών .
Για το Παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για το μεταναστευτικό το οποίο αν υπερψηφιστεί στις 11 Δεκεμβρίου, θα έχει ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση, ουτε κουβέντα.

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τη φάκα αλλά μας δείχνουν μόνο το τυράκι ;

Η Ευρώπη μετατρέπεται σε ενεργό ηφαίστειο, έτοιμο να εκραγεί...ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο λοιπόν καταργούνται τα κρατικά σύνορα κάθε χώρας. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων.

Η πληθυσμιακή βάση και ο κοινωνικός ιστός κάθε χώρας αλλάζει! Μιλάμε για μια βαβέλ, ίσως παγκόσμιου βεληνεκούς.

Αναδύονται επίσης σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα.

Η ψήφιση του συμφώνου επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των μεταναστών και νόμιμη εκπλήρωση των απαιτήσεων τους στη φροντίδα, προστασία, κοινωνικές παροχές και φυσικά απόδοση υπηκοότητας. Πως θα εφαρμοστούν όλα αυτά σε μια Ευρώπη που μετά βίας αντέχει οικονομικά τη συντήρηση του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού και που ήδη έχει βιώσει το φόβο, τη βία και τις εντάσεις σε περιοχές που υπάρχει ήδη μεγάλος αριθμός μεταναστών;

Και η Ελλάδα της ανεργίας και των μνημονίων πως θα καταφέρει να αντεπεξέλθει; Κι άλλοι φόροι και περικοπές;

Φανταστείτε την Ελλάδα με ανοιχτά σύνορα όπου ο καθένας θα μπαίνει, χωρίς αυτό να θεωρείτε παρανομία.

Φανταστείτε τις ανεξέλεγκτες ορδές μεταναστών που θα περιλαμβάνουν στους κόλπους τους τρομοκράτες αυτοκτονίας. Εγκληματικότητα και φόβος στα ύψη. Ο γηγενής πληθυσμός θ αλλοιωθεί τρομακτικά . Ο Χριστιανισμός θα τελεί υπό διωγμό.

Κατάλαβες τώρα έλληνα γιατί προσπαθούν τόσο καιρό να σε κάνουν «μοντέρνο» και προωθούν την θρησκευτική ουδετερότητα;

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ έχει βρει απέναντί του αρκετές χώρες.

Ποια θα είναι η θέση της Ελληνικής κυβέρνησης; Θα ψηφίσει το σύμφωνο;

Ρώτα έλληνα το κόμμα σου και τους βουλευτές που ψηφίζεις τι θα κάνουν , θα συμφωνήσουν με τη νέα απειλή και θα ρίξουν την τελευταία και χαριστική βολή στον Ελληνισμό;

Αντιδρούμε τώρα πριν είναι αργά.

Αγωνιζόμαστε για την ύπαρξη της Ελλάδας για να μπορέσουν τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σ αυτόν τον ευλογημένο τόπο ανέμελα όπως κι εμείς.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.