Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ (νέες πληροφορίες)

Τροχαίο ατύχημα στην επαρχιακή, προς Άγιο Σπυρίδωνα, στο ύψος της Νέας Εφέσου. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τραυματίες.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό συνέβη νωρίτερα σήμερα το βράδυ στην Επαρχιακή οδό Κατερίνης – Αγίου Σπυρίδωνα, στο ύψος της 2ης εισόδου της Νέας Εφέσου.

Από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων τραυματίστηκε σοβαρά ένας άνδρας, οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Οι τρεις επιβαίνοντες του άλλου αυτοκινήτου, δυο γυναίκες και ένα ανήλικο παιδί, μεταφέρθηκαν επίσης στο Νοσοκομείο Κατερίνης, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς μετά τη σύγκρουση ένιωσαν ζάλη.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, ενώ διεκόπη και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.