Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας κ. Πολυχρόνη Συμεωνίδη

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη, συναντήθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και τέως πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας και νυν μέλος του Δ.Σ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Πολυχρόνης Συμεωνίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της καλής συνεργασίας των φορέων που εκπροσωπούν. Ο Διοικητής κ. Μυστρίδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας κ. Συμεωνίδη για την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης μέχρι σήμερα, τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει και τα μελλοντικά σχέδια.


Ο κ. Συμεωνίδης κατά την επίσκεψη του, παρέδωσε πέντε καινούργια αμαξίδια μεταφοράς ασθενών στο Νοσοκομείο, δωρεά του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας, ενώ ο κ. Μυστρίδης από την πλευρά του ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Συμεωνίδη όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού, για την έμπρακτη βοήθεια τους.O Διοικητής
Ανέστης Μυστρίδης
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.