Τραγανή νοστιμιά με πλούσια γεύση
Υλικά για 4 άτομα
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 1 μεγάλο αβγό
- ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζετε αρχικά στο λάδι τα κρεμμύδια και στην συνέχεια τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να εξατμιστούν τα υγρά του.
- Προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βράζετε για 15'-20'. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, προσθέτετε το αβγό και ανακατεύετε.
- Ρίχνετε και το κεφαλοτύρι. Απλώνετε το μείγμα στο πρώτο φύλλο σφολιάτας, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, χαράζετε και ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!