Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστολή στην ΕΕ έστειλε ο Γκρούεφσκι πριν το σκάσει από την ΠΓΔΜ: Τι ζητούσε

Επιστολή σε αξιωματούχους της ΕΕ έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νικολά Γκρουέφσκι πριν να διαφύγει και ζητήσει άσυλο στην Ουγγαρία.

Η επιστολή σύμφωνα με το ibna, εστάλη στον Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, στην επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ, Φεντρίτσα Μογκερίνι, στον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της ΕΕ, Ντάντζα Μιγιάτοβιτς και τον πρόεδρο του ΕΛΚ Τζόζεφ Ντόουλ.

Στην επιστολή αυτή, ο Γκρουέφσκι έγραψε ότι η ποινή φυλάκισης δύο ετών που του επιβλήθηκε βασίστηκε σε κατασκευασμένα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Γκρουέφσκι είχε ζητήσει από την ΕΕ ή άλλα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα να συμμετάσχουν δικαστές από κράτη μέλη της ΕΕ για να χειριστούν την υπόθεσή του.

Στην επιστολή αυτή, ο Γκρουέφσκι ζήτησε, σε περίπτωση που η πρώτη του πρόταση δεν γίνει αποδεκτή, τότε η ΕΕ θα μπορούσε να αποστείλει μια αποστολή δικαιοσύνης στη χώρα για να χειριστεί αυτή τη δίκη.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.