HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο παίκτης Μάκης Παπαδημητρίου, η Άννα Μάνη, ο Χιονίδης, ο Λιακόπουλος και ο Κουκοδήμος. Ο Ορέστης ο Φώτης και ο Ίτσιος και οι κινήσεις Νταντάμη στην έδρα του Θανάση Παπαγεωργίου

Καλησπέρα μας! Δεν σας προλαβαίνω ρε μάκγες πια… Είστε απίστευτοι!!! Δεν περνάει μέρα που να μην μου κάνετε και κάτι… Τέλος πάντων… Από την άλλη, καλά που έχω κι εσάς και μου δίνετε τροφή για τη στήλη μου… Πάμε τώρα στα δικά μας.

Λοιπόν λεβέντες μου, αν υπάρχει ένας δυνατός παίκτης στην πολιτική σκακιέρα της Πιερίας, αυτός είναι σίγουρα ο Μάκης ο Παπαδημητρίου. Σας θυμίζω… Κατέβηκε Δήμαρχος Πέτρας το 98 και βγήκε. Έχασε οριακά το 2002 (λόγω Αργύρη Βαστάζου), επανήλθε σαρωτικά το 2006. Το 2010 εξελέγη με τον Σάββα δημοτικός σύμβουλος στον μεγάλο Δήμο, το ίδιο και το 2014. Για 1 - 2 χρόνια ο Σάββας τον είχε εντελώς στον πάγο, δεν του μιλούσε καν, όμως ο Μάκης, έμπειρος και υπομονετικός, κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, κάνοντας τα πάντα για να στηρίξει την Άννα του. Αυτά εν’ ολίγοις για το πολιτικό κεφάλαιο «Μάκης Παπαδημητρίου».

Από την άλλη θυμίζω ότι η Άννα έγινε βουλευτίνα με τον Σαμαρά το 2012, ως το 2015, όταν κατάφερε να βγει δεύτερη και να περάσει τον Κωνσταντόπουλο, στέλνοντας τον ουσιαστικά στο σπίτι του. Από τότε δουλεύει σαν τρελή και στις εκλογές του 2019 εμφανίζεται φαβορί όχι μόνο για την 6άδα, αλλά και για την εκλογή. «Έξι φορές γυρίσαμε την Πιερία πάνω-κάτω», λένε όσοι αγωνίστηκαν μαζί της και την στηρίζουν. Στις εκλογές της ΝΔ έπαιξε σωστά με Μητσοτάκη, μαζί με τον Λευτέρη τον Μωυσιάδη.

Τώρα ο Μάκης άλλαξε χαβά. Βλέπει ο άνθρωπος ότι κατεβαίνουν 3 από τη ΝΔ στον Δήμο, κι έτσι δεν κατεβαίνει με τον Σάββα παίζοντάς το ανεξάρτητος. Λογικό και σωστό, μιας και όλοι ξέρουν ότι είναι με τον Σάββα, αλλά θέλει τους σταυρούς τους για την Άννα. Παράλληλα η Πέτρα είναι η βάση του και θέλει να τα κάνει «σκούπα» όλα εκεί. Η ίδια περιοχή είναι η βάση του Κουκοδήμου, ενώ (κρατηθείτε) πάει ΠΟΛΥ καλά και ο Λιακόπουλος στην περιοχή. Μην γελάτε… Μπορεί και να τρίβουμε τα μάτια μας μαζί με αυτόν, την Πιτσιάνη και άλλους δικούς του. Ξέρω τι σας λέω… Γιατί να τα χαλάσει λοιπόν μαζί τους ο Μάκης; Όλους τους θέλει κοντά του για να ψηφίσουν την Άννα. (Το θέμα όμως είναι…Τσιμπάνε όμως όλοι αυτοί; Τρώνε τον πρόλογο; Θα δείξει…)

Ο Μάκης είναι μαζί με τον Στέργιο του Μπουσνάκη τα δύο ισχυρότερα πρόσωπα που αποσύρθηκαν από τον Σάββα. Για τον Μπουσνάκη και τους άλλους συμβούλους που παραιτήθηκαν, είδατε πολλά στα ΜΜΕ. Σωστά; Για τον Μάκη όμως τίποτε Όλα ήσυχα. Μούγκα στη στρούγκα… Και συμπτωματικά ο Σάββας δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα από την απόσυρση του.

Άραγε ο Σάββας δεν ενοχλείται γιατί ο Μάκης του υποσχέθηκε τον Ορέστη τον Φώτη; (Αυτό είναι το νέο σενάριο;) Να κατέβει δηλαδή ο Ορέστης από τον Δήμο Πέτρας και ο Γιώργος ο Ίτσιος από την Κατερίνη για να πάρουν τα χαρτιά, όπως τα έπαιρναν ο Γιώργος με τον Μάκη; Ο Ορέστης θα το ρισκάρει να βρεθεί και τρίτη φορά ριγμένος από τον Σάββα και να χάσει για λίγο; Εδώ θα δούμε, αν ο ρόλος του Μάκη θα είναι καταλυτικός, όπως και η στήριξη του Σάββα προς την Άννα.

Για την προσπάθεια του Μάκη να στηθεί ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία με πρόσωπα που βολεύουν την Άννα, θα τα πούμε άλλη ώρα. Αν και δεν το καταλαβαίνω, με τόση δουλειά που έχει κάνει και η Άννα και αυτός, πιστεύω ότι θα σαρώσουν στις βουλευτικές.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη: Η ΝΔ, τα χρίσματα και ο Νομός Πιερίας. Φωνή αγωνίας του Νεοδημοκράτη και του μέσου πολίτη

Μπέης και Τόνας ή Τόνας και Μπέης; Δύο ονόματα δυνατά για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.! Γιατί όμως….;;;

Ν.Δ.: 12 βουλευτικές ερωτήσεις για όλα τα γούστα. Γιδαράκος, Χριστογιάννης, Κουκοδήμος, Μωυσιάδης, Τόκας, Μπέης, Τάπρας, Μάνη, Μπαραλιάκος, Γκουγκουρέλλας, Μπρουσκέλλης, Μαντουλίδου, Θεοτόκης, Παπαστεργίου


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Όλοι είναι για το χρήμα και την δόξα τον άνθρωπο τέτοιες μέρες τον θυμούνται και μετά δεν τον ξέρουν Και να θυμούνται η Πιερία Πόντιο Δήμαρχο Βγάζει φαινόμενο αν γίνει ανατροπή Μόνο ένας που δεν έχει θέμα και αξιόλογος είναι ο Ντανταμης αλλά δεν είναι πόντιος να με θυμηθηται

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!