HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κούγιας: Σοκαρίστηκα από τη φωτογραφία της φοιτήτριας με τα δεμένα πόδια

«Σοκαρίστηκα από τη φωτογραφία με τα δεμένα πόδια» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ακόμη ότι: «Φαίνεται από τις περιγραφές του νεαρού ότι έχει γίνει βιασμός» και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο» σημείωσε για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας.

Επανέλαβε ότι: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια».

Στο μεταξύ με αγωγές και μηνύσεις σε βάρος όσων προσβάλλουν τη μνήμη της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο απειλεί ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας.

«Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, αναφορικά με όσα λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι δράστες, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Όλα όσα έγιναν εκείνη τη μοιραία νύχτα που η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας περιγράφει στην κατάθεσή του ο 19χρονος κατηγορούμενος.

Όπως λέει «μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου» λέει και συνεχίζει: «Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε» φέρεται να είπε ο 19χρονος στην κατάθεσή του σε βίντεο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια