HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνάντηση του Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ.Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξαν τα αγωνίσματα του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου «KateriniRun 2019». Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι υποστηρικτής των αγωνισμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν στις 3 Μαρτίου 2019.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας -στο πλαίσιο της πολιτικής των προτεραιοτήτων της- στηρίζει τον τομέα του αθλητισμού και υποστηρίζει δράσεις και σωματεία που συμβάλουν στην ανάπτυξή του, προωθούν ενέργειες για την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό και για την τόνωση του αθλητικού τουρισμού.

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ανέφερε σχετικά.  «Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφέρεια Πιερίας για την υποστήριξη ενός σπουδαίου αθλητικού γεγονότος, το οποίο φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε στην Κατερίνη».

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν την κ. Σοφία Μαυρίδου για τη  γόνιμη συνάντηση και με τον συνεργάτη της κ. Σάββα Καρυπίδη εξειδίκευσαν το πεδίο συνεργασίας για τη διεξαγωγή των αγώνων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια