Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση του Δ.Σ. του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ.Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξαν τα αγωνίσματα του Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου «KateriniRun 2019». Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι υποστηρικτής των αγωνισμάτων, τα οποία θα διεξαχθούν στις 3 Μαρτίου 2019.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας -στο πλαίσιο της πολιτικής των προτεραιοτήτων της- στηρίζει τον τομέα του αθλητισμού και υποστηρίζει δράσεις και σωματεία που συμβάλουν στην ανάπτυξή του, προωθούν ενέργειες για την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό και για την τόνωση του αθλητικού τουρισμού.

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ανέφερε σχετικά.  «Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφέρεια Πιερίας για την υποστήριξη ενός σπουδαίου αθλητικού γεγονότος, το οποίο φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε στην Κατερίνη».

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν την κ. Σοφία Μαυρίδου για τη  γόνιμη συνάντηση και με τον συνεργάτη της κ. Σάββα Καρυπίδη εξειδίκευσαν το πεδίο συνεργασίας για τη διεξαγωγή των αγώνων.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.