HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τάκης Λεμονόπουλος, λύνει την σιωπή του και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους πρόσφυγες στην Ολυμπιακή Ακτή

Απο την ημέρα που ΠΡΩΤΟΙ αναδείξαμε το θέμα της μεταφοράς και εγκατάστασης μεταναστών απο την Γερμανία στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας, έγιναν και ειπώθηκαν πολλά. Δεχθήκαμε επίθεση ότι δίνουμε μεγαλύτερο βάρος στο θέμα απ' ότι έχει με αποτέλεσμα να κάνουμε κακό στον τόπο.

Ως οπαδοί της αλήθειας όμως, αντί ν' απαντήσουμε σε ανυπόστατες και αστείες κατηγορίες κάναμε κάτι καλύτερο και αποτελεσματικότερο. Αναζητήσαμε όλη την αλήθεια γύρω απ' το θέμα και σας την παρουσιάζουμε στο παρακάτω  βίντεο, όπου έχουμε  συνέντευξη, τόσο απο τον άμεσα εμπλεκόμενο με την υπόθεση κ. Τάκη Λεμονόπουλο, ο οποίος κατα γενική ομολογία ήταν ο πρώτος που καλέστηκε απο τους επαγγελματίες την Ολυμπιακής Ακτής, και με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησε η ανεύρεση της λύσης του προβλήματος αυτού, με την συμβολή του δημάρχου, και την Αντιπεριφέρειας. Στο ίδιο βίντεο όμως μιλάνε και ο πρόεδρος ενοικιαζομένων δωματίων όπως επίσης και ένα μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Για να μάθετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ λοιπόν δείτε το παρακάτω βίντεο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια