Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιορτή θηλασμού στην Κονταριώτισσα

Το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου με την ομάδα του Οικογενειακού Προγραμματισμού και το Περιφερειακό Ιατρείο Κονταριώτισσας, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κονταριώτισσας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Κονταριώτισσας, σας προσκαλούν στη Γιορτή Θηλασμού, που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημ. Σχολείου Κονταριώτισσας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

  • Εισηγήσεις
  • Έκθεση ζωγραφικής με θέμα το θηλασμό
  • Δραματοποίηση παραμυθιού
  • Παιχνίδια, Ζωγραφική για τα παιδιά


Είσοδος ελεύθερηΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.