HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Θωμάς Αναστασιάδης, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει για αρκετό καιρό. Ξετυλίγει σιγά-σιγά τα κρυφά του όπλα. Ο Θωμάς, αρχίζει το «σκληρό ροκ»…

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους! Είπα σήμερα μια και είμαι χαλαρός να σας αποκαλύψω ένα – δύο πράγματα που έμαθα αυτές τις μέρες.

Θυμάστε που σας είχα γράψει πριν από 3 εβδομάδες περίπου μερικά πραγματάκια για τις επιλογές του Σάββα και τα νέα πρόσωπα που βάζει στον συνδυασμό του; Μέσα σ’ αυτά, μεταξύ άλλων είχα αναφέρει και το όνομα του Θωμά Αναστασιάδη. Μάλιστα συγκεκριμένα σας είχα γράψει τότε ότι ο Θωμάς Αναστασιάδης κατεβαίνει με ηγετικό προφίλ, να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, τώρα και την επόμενη φορά να πάει για Δήμαρχος, μιας και πιστεύει και αυτός τον Σάββα, ότι μετά θα αποσυρθεί. Και να φανταστείτε ακόμη δεν είχα μιλήσει προσωπικά μαζί του...

Μπορεί λοιπόν ο Θωμάς (καλό παιδί και καλός φίλος) να μην είναι καλός εκλογομάγειρας, αλλά έχει άλλα ταλέντα και όπλα (κρυφά και φανερά), που απ’ ότι φαίνεται άρχισε ήδη να τα ενεργοποιεί. Πράγμα που όχι μόνο μ’ επιβεβαιώνει ότι ήρθε για να μείνει, αλλά και ότι ήδη θεωρείται από πολλούς εκλεγμένους του Σάββα, (αλλά και αντιπάλους του) ως μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στα εκλογικά δρώμενα.

Και όταν μιλάω για όπλα, δεν αναφέρομαι μόνο στους φιλόζωους, όπου παρεμπιπτόντως ήδη ξεκίνησε και κάνει πολύ δουλειά πάνω στο θέμα αυτό, ούτε στους συνεργάτες του που συναναστρέφεται επαγγελματικά μαζί τους, ούτε στους φίλου του, ούτε πουθενά αλλού που πάει το μυαλό σας. Όλοι αυτοί είναι ούτως ή άλλως δεδομένοι. Το πιο κρυφό, αλλά και πιο δυνατό του όπλο είναι η οικογένειά του, η οποία πρέπει να ομολογήσω ότι τον στηρίζει σύσσωμη σ’ αυτό του το εγχείρημα ν’ ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου.


Για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ δείτε τι ανέβασε πριν από 2 ημέρες ο αδελφός του, ο γνωστός σε όλους μας, Δήμος Αναστασιάδης:


Δεν ξέρω τι σας λέει εσάς αυτή η δήλωση του Δήμου, πάντως εμένα μου λέει πάρα πολλά!!! Και αφού ο Δήμος αποφάσισε να ξεκινήσει σ’ αυτή την χρονική στιγμή να κάνει αυτή την δήλωση, σκεφτείτε τι έρχεται ακόμη… Για να μην σας μιλήσω για ορκισμένους φίλους του Θωμά, που προσωπικά τους αποκαλώ και «μουτζαχεντίν» μια και γνωρίζω αρκετά πράγματα εκ των έσω, που ξεκινούν άμεσα τον αγώνα τους για τον «αδελφό» τους όπως τον αποκαλούν.

Γι’ αυτό σας λέω… Ο Θωμάς ήρθε για να μείνει… Και αυτό άρχισαν να το καταλαβαίνουν πολλοί αντίπαλοί του. Σύντομα θα σας αποκαλύψω κι άλλα «μυστικά όπλα» του.

Φαίνεται τελικά ότι ο Σάββας με την επιλογή του Θωμά Αναστασιάδη, και με 2-3 ακόμη που θ’ ακουστούν τις επόμενες ημέρες, θα καταφέρει να «ρεφάρει» την όποια ζημιά μπορεί να έπαθε απ’ τις πρόσφατες αποχωρήσεις κάποιων συνεργατών του ή τις προσχωρήσεις κάποιων άλλων (ίσως υπερεκτιμημένων προσώπων) στους «Πολίτες εν Δράση»…

Για να δούμε…


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια