Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φίλαθλος της Καρίτσας με άλογο στο γήπεδο! VIRAL (Δίας Δίου-ΑΕ Καρίτσας 1-4)

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr) 

Φίλαθλος της Καρίτσας καταφτάνει στο γήπεδο ποδοσφαίρου του γειτονικού Δία Δίου, καβάλα πάνω σ' ένα περήφανο άλογο και το Metrosport.gr, πιστό στην παράδοση, καταγράφει το viral ντοκουμέντο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πιερίας, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με ανεπανάληπτες εικόνες και μοναδικές στιγμές.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν... ειδικές θέσεις "στάθμευσης" ζώων, στην κερκίδα, συνιστά, σε κάθε περίπτωση, μια επιπρόσθετη δυσκολία, αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο αναβάτης του, θα τα καταφέρει περίφημα και σε αυτό. Άλλωστε, κατάφερε να διασχίσει το δρόμο από την Καρίτσα στο Δίον με το άλογο, σ' αυτό θα κολλήσει τώρα;
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.