Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Απολογισμός 2018 και ευχές 2019 …


Την Δευτέρα, 14 Ιαν 2019, στις 12.00 (μεσημέρι), στον χώρο του κέντρου διασκέδασης ΛΑΜΨΗ (Λεωφόρος Πάρνηθος 279, ΑΧΑΡΝΑΙ) ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» προσκαλεί φίλους και γνωστούς για ανταλλαγή ευχών για το 2019.


Όπως μας είπε η κα Μάγδα Κοντογιάννη (6906962549), Γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής «με το ξεκίνημα του 2019 θα δοθεί η ευκαιρία να γίνει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, αλλά κυρίως να στηριχθούμε όλοι στην πλούσια δραστηριότητα του Κτηνοτροφικού Συλλόγου το 2018 και να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και συμπαραστάτες μας μέχρι σήμερα. Ανάμεσα στις πολλές δράσεις του 2018 μπορεί κάποιος να αναφερθεί και στην εκστρατεία «ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ» με συγκέντρωση υπογραφών, στην εκστρατεία (7-7-2018) για «ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με Συνεργασία», στην συμμετοχή στην «ΓΙΟΡΤΗ ΦΕΤΑΣ» (Ελασσόνα, 14-9-2018), στην συμμετοχή στο Education Festival (Αθήνα, 7/9/2018), στην συμμετοχή στο HOBBY Festival (Αθήνα, 5/10/2018), στην συμμετοχή στην Έκθεση DAIRY (Σπάτα, 10/10/2018), στην οργάνωση της ΗΜΕΡΑΣ της ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ (Αθήνα, 15/10/2018), στην συμμετοχή στο Διεθνές Συνέδριο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ (Ζάππειο, 20/10/2018), σε επιδείξεις τυροκόμησης (ΙΙΕΚ MASTER 3/12/2018 και ΔΙΕΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 18/12/2018) και σε πολλές συμμετοχές με εκπομπές σε διάφορα κανάλια στην τηλεόραση, χωρίς να μπορούμε να καταγράψουμε τις πολλές μικρές επί τόπου συναντήσεις και εκπαιδευτικές-ενημερωτικές εκδηλώσεις στους μεγάλους Δήμους της υπαίθρου της Αττικής όλο τον χρόνο που μας πέρασε.

Και βέβαια, όπως επισημάνθηκε, από τον κ Γιάννη Κοντογιάννη (6992893199), Πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής, ο Σύλλογος πέτυχε την πλούσια δραστηριότητά του χάρις στους υποστηρικτές του, όπου θα μπορούσαμε να διακρίνουμε πάρα πολλούς και μεταξύ όλων (1) την οικογένεια Βασίλειου Κοντογιάννη (με την παραχώρηση χώρων φιλοξενίας των γραφείων του Συλλόγου), (2) την κα Γεωργία Μαρτίνου (με την υποστήριξη για την υλοποίηση των Επισκέψεων Μελέτης σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ανάβρα, Καλάβρυτα κλπ, αλλά και για τον εξοπλισμό για τα δραστηριότητες των ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ), (3) τον κ Δημήτρη Φυντάνη (για την στήριξη στις εκδηλώσεις και την δημοσιότητα μέσω του προσωπικού του Skywalker και του site ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ), (4) τον κ Αθανάσιο Κελμάγερ (πρόεδρο του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών για την υποστήριξη στα συλλογικά και συνεταιριστικά), (5) τον κ Μιχάλη Καπνοπώλη (της Α. Καπνοπώλης-Σ. Παπαφλωράτος, INOX SREEL TECHNICAL για την προσφορά του επιδεικτικού πειραματικού βραστήρα τυροκόμησης), (6) τον κ Παύλο Σπανίδη (της Vender Προβατοτεχνική για την προσφορά επιδεικτικής μηχανής άμελξης), (7) τον κ Κωνσταντίνο Μουζάκη (Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής για την συνεργασία στην προώθηση της Παραδοσιακής Γαστρονομίας), (8) τον κ Γιάννη Τσιρώνη (για την συνεχή προσπάθεια προσέγγισης των προβλημάτων των Κτηνοτρόφων Αττικής) και τον κ Δημήτρη Μιχαηλίδη για την συμμετοχή του ως τεχνικού συνεργάτη στην εκστρατεία ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με συνεργασία.

Ο κ Κώστας Μαντζουράνης (6948250720), υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων έστειλε sms σε όλα τα μέλη και η γραμματεία έστειλε επιστολές, αλλά και πάλι προσκαλεί φίλους και γνωστούς στο κόψιμο της πίττας, στον χώρο του κέντρου διασκέδασης ΛΑΜΨΗ (Λεωφόρος Πάρνηθος 279, ΑΧΑΡΝΑΙ) την Δευτέρα, 14 Ιαν 2019, στις 12.00 (μεσημέρι).


Για την καταγραφή, Δημήτριος Μιχαηλίδης, 6998282382Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.