Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκλογές στον Συλλόγο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας στις 3/2/2019 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 3 Φεβρουαρίου 2019 θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας.

Παρακαλούνται όσοι από τα τακτοποιημένα μέλη μας επιθυμούν, να δηλώσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβούλιου μέχρι την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία του συλλόγου.

Θα σας ανακοινώσουμε την ώρα και τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών σε επόμενη ενημέρωση.

Οι συμμετοχή όλων στην Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη.

Η λειτουργία και η συνέχιση του συλλόγου εξαρτάται από όλους εμάς!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.