Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση επιχειρησιακής ετοιμότητας


Μετά την ύφεση των φαινομένων από τα τρία συνεχόμενα καιρικά φαινόμενα, με έντονες χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες, παγετούς και παγωμένη βροχή, που έπληξαν την Πιερία, ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση και νέου κύματος κακοκαιρίας που πιθανά να έρθει στην Πιερία.

Κλιμάκια υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κάνουν αυτοψίες στους δρόμους ευθύνης της αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο της Πιερίας, ώστε να καταγραφούν όλα τα σημεία που έχουν υποστεί ζημιές έτσι ώστε να γίνουν παρεμβάσεις ή/και σωστικές ενέργειες για να εξασφαλιστεί η ασφαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.