HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Χτύπησαν με εξάσφαιρο!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (η 4η αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, οι Πιερίδες Μούσες φιλοξένησαν στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης την ομάδα της Α.Ε. Ζωγράφου.

Έχοντας στο ενεργητικό τους τρεις αγώνες με τρία διαφορετικά αποτελέσματα (ήττα, νίκη και ισοπαλία) οι Πιερίδες Μούσες, σ αυτόν τον αγώνα, τον πρώτο της νέας χρονιάς, έδειξαν ένα μέρος από το δυναμισμό τους και τις δυνατότητές τους. Επικράτησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό σκορ 6-0 ήταν το αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής!

Ήταν μια  νικηφόρα αναμέτρηση, που χάρισε αισιοδοξία, αναπτέρωσε το ηθικό και άνοιξε τον ελπιδοφόρο δρόμο για την θετική πορεία στο πρωτάθλημα.

Με την έναρξη του παιχνιδιού η Γεωργία Μετενίδου έδωσε το φιλοδώρημα στις φιλοξενούμενες το πρώτο γκολ. Στη συνέχεια και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, ήταν ένας μονόλογος  ευκαιριών από την πλευρά των Πιερίδων Μουσών και τρία γκολ από την Χριστίνα Βίσμπα. Στο β’ ημίχρονο η Γεωργία Μετενίδου πέτυχε ένα ακόμη γκολ (στο 50’) και 10’ λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε η εξάσφαιρη βολή με γκολ της Χριστίνας Βίσμπα.

Έπαιξαν: Μελίνα Μουτάφη (από το 60’ Βασιλική Χαλκίδου) Ελπίδα Συμεωνίδου, Σούλα Βούλγαρη, Ολυμπία Κατσιμπουρα, Δέσποινα Γκαβανούδη (από το 82’ Βάγια Τζουμέρκα), Γιώτα Γκούτζα (από το 57’ Αθηνά Τανατζή), Γεωργία Μετενίδου, Χριστίνα Βίσμπα, Ιωάννα Μετενίδου (από το 52’ Μαργαρίτα Αμαραντίδου), Ελένη Κατερινοπούλου, Χριστίνα Μαυρομάτη.

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο και ενίσχυσαν την ομάδα. Στην καθιερωμένη προσφορά δώρου κληρώθηκε ένα έπιπλο (βιβλιοθήκη) το οποίο ήταν προσφορά του πολυκαταστήματος του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας  «SpitiMas». Το  κέρδισε η Κατερίνα Κατσίμπουρα

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 εκτός έδρας (στην Καρδίτσα) με την ομάδα Διγενής Καρδίτσας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια