Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κράμερ εναντίον Κράμερ.... Τσερτικίδης εναντίον Τσερτικίδη! Θα σπάσει την οικογένεια ο Γιώργος Νταντάμης με το γκολ που έβαλε; Ο Παντελής, ανοιχτά υπέρ Χιονίδη και Λεμονόπουλου "γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω ψηφοδέλτιο Σύριζα". Ο αδερφός του θα κατέβει με τον Γιώργο τον Νταντάμη. Γκολ και του Κυριακίδη που κτίζει δίδυμο εκλογής του


Καλησπέρα τα παιδιά τα καλά! Ρε σεις... Τι εκλογές είναι αυτές; Τι χαμός στο ίσιωμα είναι αυτός; Πάω να γράψω ένα θέμα... μπαμ πέφτει το άλλο... πάω να γράψω το άλλο... μπαμ πέφτει το καινούριο!

Σήμερα έριξε τη βόμβα ο Γιώργος ο Νταντάμης! Ο Νίκος ο Τσερτικίδης, ναι ντε, ο αδερφός του Παντελή μας! Ο Νίκος μας θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον Γιώργο! Αυτή η κίνηση είναι ΜΕΓΑΛΟ γκολ των Γιώργηδων. Και του Νταντάμη, αλλά και του Γιώργου του Κυριακίδη, μιας και θα τον ισχυροποιήσει σε μία περιοχή που τον ενδιαφέρει και θα κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο.

"Ναι, αλλά ο Παντέλος είναι ανοικτά με τον Σάββα τον Χιονίδη και τον Τάκη τον Λεμονόπουλο, γιατί δεν μπορεί να ψηφίσει ψηφοδέλτιο Σύριζα" θα μου πείτε. Έτσι τον έχουν ακούσει τον Παντελή να λέει, σε διάφορα στέκια της πόλης. Ναι. Εντάξει. Κι εγώ το έχω ακούσει. Για αυτό και μέχρι τώρα ήξερα πως το Τσερτικιδαίϊκο είναι όλο καρφωτό σε Λεμονόπουλο και Χιονίδη.

Το ερώτημα όμως είναι… Θα τη σπάσει την οικογένεια τώρα ο Γιώργος ο Νταντάμης; Θα καταφέρει να αναγκάσει τον Παντελή να βοηθήσει τον αδερφό του; Αυτό δεν το ξέρω. Μένει να το δούμε. 

Πάντως σίγουρα οι δυνάμεις που θα δώσει στον Τάκη είναι ανεξάρτητες από το θέμα αυτό.

Γνωρίζω όμως κάτι άλλο εγώ. Ότι οι δύο Γιώργηδες χαμογελούν φαρδιά-πλατιά σήμερα.

Γκολ μπήκε σήμερα, μεγάλο γκολ με την ανακοίνωση του Νίκου...!!!


Γράφει  & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Θα την κάνει και σε αυτόν όπως την έκανε στον άλλον;

Θα δεχτούν οι κουκοδημικοί τον κωνσταντοπουλικό Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο; Ποιος θα πάρει τον έναν σταυρό της Ελαφίνας; Ποιος θα πριμοδοτηθεί εκεί; Σερίφης ή Θάνος;

Θανάσης Λιακόπουλος: Η δικιά μας, εντελώς διαφορετική, προσέγγιση για το Νέο Πάρκο των Χρωμάτων

Ο "Αγιοβασίλης" Γιάννης Ντούμος έκανε δώρο τον Γιώτη τον Σατσίδη στον Σάββα Χιονίδη; Πάνω από όλα η κόντρα με Κουκοδήμο, ακόμη και αν ο Γιώτης δεν έχει μεγάλες ελπίδες εκλογής; Ο Γιώτης λατρεύει τον Αλέκο τον Τσακπουνίδη, αλλά όλο απέναντι του κατεβαίνει στις εκλογές... Δυσκολεύει η άσκηση για κάποιους από τους παλιούς του Σάββα...

Έβγαλε φωτογραφία η Μπάσδρα με τον Νταντάμη; Ετσι λένε οι Ντανταμικοί, ως απόδειξη ότι θα τους στηρίξει. Είναι αλήθεια αυτό; Αν όντως η Έφη παίξει με Νταντάμη, ο Γιώργος δυναμώνει πολύ (και η Έφη θα ψάχνει να βρει την ψήφο της στις εκλογές...). Εγώ πάντως συνεχίζω να τη θεωρώ κολλητή του Σάββα...Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.