HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο καταξιωμένος επαγγελματίας Γιώργος Παπαδημητρίου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας στον χώρο της άθλησης και της υγείας, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

Ο Γιώργος και όλη του η οικογένεια έχουν χρόνια δουλειάς και προσφοράς στον τόπο μας, ξεχωρίζοντας πάντα για το ήθος και τη σοβαρότητά τους. Ασχολούνται με το εμπόριο από το 1987 ενώ από το 1998 οι αδερφοί Παπαδημητρίου διατηρούν ένα από τα γνωστότερα γυμναστήρια της πόλης.

Ο Γιώργος, εκτός από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει και έντονη δράση στον πατριωτικό χώρο, υποστηρίζοντας με συνέπεια τις ιδέες του και εκφράζοντας χιλιάδες ακόμη ανθρώπους. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, είναι επιτακτική ανάγκη πολίτες από κάθε πολιτικό χώρο να αθροίσουμε τις δυνάμεις μας και να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν. Μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, αποφασίσαμε με τον Γιώργο Παπαδημητρίου ότι είναι καλύτερο να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να στηρίξουμε έμπρακτα τον τόπο μας.

Δυστυχώς εν έτει 2019 δεν είναι μόνο οικονομικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ενάντια στη βούληση του Ελληνικού λαού, η απερχόμενη κυβέρνηση παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας, ενω ταυτόχρονα αναγνωρίζει γλώσσα και εθνικότητα στους σκοπιανούς. Παράλληλα, για να «ξεχάσουμε», έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα αφαιρεθούν από τα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται τα παιδιά μας οι αναφορές στον Μακεδονικό Αγώνα, τον Παύλο Μελά, τον Τέλλο Άγρα κλπ.

Το ελάχιστο που δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε ως συνδυασμός για το ζήτημα αυτό είναι να συνεργαστούμε με έγκριτους ιστορικούς και να εκδώσουμε βιβλίο για την αληθινή ιστορία της Μακεδονίας μας, το οποίο και θα μοιράζουμε στους μαθητές των σχολείων μας. Παράλληλα, θα φροντίσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ταυτότητά μας, ως Έλληνες Μακεδόνες, με σεβασμό σε κάθε γείτονα, αλλά πρωτίστως με σεβασμό στους προγόνους μας.

Όμως ο Γιώργος Παπαδημητρίου θα ασχοληθεί και με ευρύτερα θέματα του Δήμου μας: “Επέλεξα τον Θανάση Λιακόπουλο και τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» αφού πρώτα μελέτησα με προσοχή το πρόγραμμά του για τον Δήμο μας και επικρότησα την αξιόλογη ομάδα των συνυποψηφίων μου. Συντάσσομαι και εγώ στον αγώνα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Δήμο μας, κρατώντας πάντα ψηλά τις αξίες και τα ιδανικά μας, αλλά και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των δημοτών. Με σοβαρότητα, συνέπεια και διαφάνεια θα κάνουμε κάθε δημότη περήφανο για τις υπηρεσίες που θα λαμβάνει από τον Δήμο. Μπορούμε περισσότερα, μπορούμε καλύτερα. Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε!»

Θανάσης Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια