HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΕΛΙΑ στην Κατερίνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών φορέων του Νομού μας: ο Βουλευτής  Πιερίας κ. Τζαμακλής Χαρίλαος, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Μυστρίδης Ανέστης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας Κωνσταντίνος, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Παπαζήσης Αναστάσιος με την Αντιδήμαρχο κ. Μακρίδου Πιπίτσα, ο Προϊστάμενος ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Αθανασιάδης και εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης.

Επίσης, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής, ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης κ. Κοντονίδης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Συντονιστικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κολοβός Χρήστος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών της Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Βεροίας και Γιαννιτσών.

Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Νομού μας, τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των Σωματείων Συνταξιούχων αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε.


Κατά την ομιλία του ο Ταμίας του Σωματείου κ. Τσιμήτρης, ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου, επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην έναρξη λειτουργίας τεσσάρων νέων Κέντρων Υγείας στο κέντρο της πόλης μας από το Νοσοκομείο Κατερίνης το αμέσως επόμενο διάστημα, ένα πάγιο αίτημα του Σωματείου Συνταξιούχων για την εξυπηρέτηση και την άμεση πρόσβαση των συνταξιούχων ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου και το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου.

Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια