HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γενική συνέλευση του Πολιτιστικού-Μορφωτικού-Αθλητικού-Οικολογικού Συλλόγου Εντοπιων Νέας Εφέσου <ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ> (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Συνήλθε σήμερα Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 σε Γενική συνέλευση τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού-Μορφωτικού-Αθλητικού-Οικολογικού Συλλόγου Εντοπιων Νέας Εφέσου <ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ>. 

Η Γενική Συνέλευση άρχισε με την ψηφοφορία για ανάδειξη νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες και βάση Καταστατικού.Μετά από την δίωρη εκλογική αναμέτρηση η απερχόμενη εξελεγκτική επιτροπή έκανε την καταμέτρηση των ψήφων. Πριν ανακοινωθούν τα εκλογικά αποτελέσματα ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση με τα μέλη του συλλόγου.

Σημείο αναφοράς, η παρουσία 4 μελών του πρώτου ΔΣ του συλλόγου του 2001, η κ.Ξυπτερά Λαμπρου Ευαγγελία πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας σήμερα,ο κ.Λιάκος Δημήτριος πρωτος πρόεδρος του συλλόγου μας, η κ. Κοσκινά Αικατερίνη και ο κ. Ντόκης Θεοχάρης. Τον λόγο πρώτος έλαβε, ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου μας,κ. Παπαθεοχάρης Αθανάσιος,όπου ευχαρίστησε ολο το απερχόμενο ΔΣ, για την προσπάθεια της διετίας που πέρασε, όλους τους παρόντες των εκλογών,καθώς και τα πρώτα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.Τον λόγο μετά έλαβε η κ.Ξυπτερά Λάμπρου Ευαγγελία,όπου φανερός συγκινημένη αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου από το 2001 έως σήμερα.


Κυρίως επικεντρώθηκε στην αρχή του συλλόγου,πως ξεκίνησε ο σύλλογος,ποιος ήταν ο σκοπός,και ποιοι οι στόχοι.Στο κλείσιμο της σύντομης ομιλίας της, η κ.Ξυπτερά αναφέρθηκε στο έργο των δυο τελευταίων χρόνων,και στα πολύ μεγάλα βήματα που έγιναν από το απερχόμενο ΔΣ του συλλόγου. Να αναφερθεί ότι για πρώτη χρόνια η συμμετοχή των μελών σε εκλογές του συλλόγου,αγκιξε το 90% χαροπιωντας έτσι όλους τους παρεβρισκόμενος.

Στο τέλος της Γενικής συνέλευσης ανακοινώθηκαν και επίσημα πλέον τα αποτελέσματα των εκλογών. Έτσι λοιπόν τα αποτελέσματα εχουν ως εξής:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 35 ψήφους,
ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 30 ψήφους,
ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 44 ψήφους,
ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8 ψήφους,
ΠΑΓΩΝΑ ΙΟΥΛΙΑ 28 ΨΗΦΟΥΣ,
ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΝΙΚΗ 33 ψήφους,
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ 59 ψήφους,
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 46 ψήφους,
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 31 ψήφους,
ΠΡΙΟΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 34 ψήφους,
ΤΖΙΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 34 ψήφους,
ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 34 ψήφους,
ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ 36 ψήφους.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου <ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ>,

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ,

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΟΣΚΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,

ΤΑΜΙΑΣ 
ΤΖΙΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,

ΜΕΛΗ ΔΣ, 
ΠΑΓΩΝΑ ΙΟΥΛΙΑ,
 ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ,
ΤΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,
ΠΡΙΟΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΝΙΚΗ.

Για την εξελεγκτική επιτροπή 

ΜΥΛΩΝΑ ΣΟΦΙΑ 54 ψήφους,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΠΗ 31 ψήφους,
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 30 ψήφους.

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ.ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ευχαρίστησε όλοι την ομάδα που πλαισιώνουν το νέο ΔΣ,και ευχήθηκε να έχουν μια δημιουργική πολιτιστική διετία. και πάλι σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, και σας προτρέπουμε να συνεχίσετε να στηρίζεται τον σύλλογο μας.




Πηγή είδησης και φωτογραφιών: Facebook



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια