HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν Μπορούν Να Σταθούν Πουθενά: Εξοργισμένο Πλήθος Γιούχαρε Βουλευτή Του ΣΥΡΙΖΑ Στο Περιστέρι

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όπου πηγαίνουν πλέον αποδοκιμάζονται από την εξοργισμένη ελληνική κοινωνία έπειτα από την εκχώρηση της Μακεδονίας με αποκλειστική δική τους ευθύνη των ίδιων και των 8 «προθύμων» από άλλους πολιτικούς χώρους.

Αυτή τη φορά στόχος αποδοκιμασιών ήταν Χαρά Καφαντάρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας, έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων.

Κατά τον χαιρετισμό της Χαράς Καφαντάρη, επικράτησε το χάος με συνέπεια τα επικρατήσει ολιγόλεπτη αναστάτωση στην αίθουσα, αφού μέλη και φίλοι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία της εκεί. Η ίδια παρότι η έκφρασή της πρόδιδε την αμηχανία της, κατόρθωσε να παραμείνει ψύχραιμη. Τελικά, ο ο πρόεδρος του Σωματείου ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλιστα δήλωσε ότι χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις αφού υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για εκείνους που δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τελικά η βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, την οποία περίμεναν έξω από το κτήριο της Ένωσης.

Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες το οποίο αναρτήθηκε στο trapezounta.gr 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια