HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πίσω Γιάννη τα καράβια… Η «Αυγή» μετά την ένταση και τις διαμαρτυρίες που δημιούργησε με το προχθεσινό άρθρο, τα παίρνει όλα πίσω… Σοβαρά τώρα;;;

Καλημέρα σας! Τι λέει; Κρυώσατε; Λίγο χιονάκι μας έριξε (μέρες που είναι κιόλας) και το κάνατε πια τεράστιο θέμα!!! Εντάξει ρε παιδιά! Σκοτώθηκαν και μερικά μικρόβια! Δε χάθηκε και ο κόσμος! Ηρεμήστε τώρα, και πάμε στα δικά μας….

Θυμάστε τι έγινε τις προάλλες εεε; Ναι. Για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» μιλάω… Χαμός! Πανικός θα έλεγα καλύτερα!  Καλά εεε… Μερικές φορές απορώ πραγματικά! Τόσο μεγάλες και παλιές εφημερίδες να κάνουν τέτοιες δουλειές του ποδαριού, μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο!

Δηλαδή, βγαίνεις, γράφεις ένα άρθρο, ελαφρά τη καρδία, και παίρνεις στο λαιμό σου δεκάδες (μην πω εκατοντάδες) ανθρώπους! Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά; Δηλαδή ρε φίλε πως γράφεις πως ο τάδε, ή ο δείνα υποψήφιος δήμαρχος στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ; Ρώτησες; Έκανες ρεπορτάζ;  Και μετά, τρέξε να συμμαζέψεις τ’ ασυμμάζευτα! «Βροχή» λέει, οι επιστολές διαμαρτυρίας για «ανακριβή είδηση»!!! Δεν ξέρω και από μηνύσεις τι έλαβε η «Αυγή» δηλαδή. Εγώ να ήμουν στη θέση ενός απ’ όλους αυτούς που ανέφερε ως στηριζόμενους υποψήφιους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματικά, δεν ξέρω πως θ’ αντιδρούσα… Κάνεις ρε φίλε τόσο κόπο να «χτίσεις» ένα ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο και όνομα για να διεκδικήσεις τον Δήμο, και σου έρχεται ο άλλος μ’ ένα ανυπόστατο δημοσίευμα και σου χαλάει όλη την προσπάθεια! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Έλεος!!!

Έστειλε και ο «δικός μας» (ο καλός μου φίλος Γιώργος) επιστολή διαμαρτυρίας και εχθές κιόλας την δημοσίευσαν. Μαζί με 3 ακόμη από άλλους δήμους της χώρας. Και μισή ώρα αργότερα δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα το εξής κείμενο με τον τίτλο:

Μια αναγκαία επανόρθωση

Στο φύλλο της προηγούμενης Κυριακής, και στο ρεπορτάζ για τους υποψήφιους δημάρχους που αναμένεται να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η ΑΥΓΗ εκ παραδρομής, αναφέρθηκε σε «δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής», αναφερόμενη όμως σε υποψήφιους που είναι επικεφαλής διάφορων ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών σχημάτων.

Η ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής και η αυτονομία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων συνιστούν δεδομένα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στα ρεπορτάζ της αυτοδιοίκησης και σε αυτό δεσμευόμαστε για τα επόμενα φύλλα.

(εδώ ο σύνδεσμος του άρθρου: http://www.avgi.gr/article/9308591/9473497/mia-anankaia-epanorthose# )

Και πες μου εσύ τώρα τι καταλαβαίνεις από αυτό το κείμενο; «Συγνώμη, λάθος»;;; Γιατί εγώ άλλο κατάλαβα. Και θέλω και την βοήθειά σου δηλαδή… Λέει ο εκδότης: η ΑΥΓΗ εκ παραδρομής, αναφέρθηκε σε «δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ήδη εκλέξει τους επικεφαλής», αναφερόμενη όμως σε υποψήφιους που είναι επικεφαλής διάφορων ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών σχημάτων.

«Δημοτικές παρατάξεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ…» Δηλαδή τι μας λες αγαπητέ εκδότα; Ότι επειδή είμαστε ανεξάρτητοι, και πολυσυλλεκτικοί, και βάλαμε και υποψηφίους (δεν έχει σημασία πόσους) του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξή μας υποθέτεις ότι είμαστε ΣΥΡΙΖΑ; Σάμπως και δεν μας τα λες καλά φίλε εκδότη. Και οι άλλοι υποψήφιοί μας δηλαδή τι είναι; Μαγικές εικόνες; Αυτοί του ΠΑΣΟΚ (sorry όλο ξεχνάω ρε μαμώτο… ΚΙΝΑΛ εννοώ), ή της Νέας Δημοκρατίας, ή των άλλων κομμάτων του δημοκρατικού τόξου; Τι είναι αυτοί; Αααα… Όλα κιόλα… Να τα λέμε σωστά τα πράγματα! Είχε δίκιο ο Γιώργος ο Νταντάμης και οι άλλοι δήμαρχοι που διαμαρτυρήθηκαν. Και λίγα έκαναν. Εγώ σας είπα… Δεν ξέρω, μπορεί να το πήγαινα ακόμα μακρύτερα το θέμα αυτό.
Βέβαια, και ο επίλογος της παραπάνω δημοσίευσης του άρθρου είναι «περίεργος» αλλά πολλά υποσχόμενος…:

«Η ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής και η αυτονομία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων συνιστούν δεδομένα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στα ρεπορτάζ της αυτοδιοίκησης και σε αυτό δεσμευόμαστε για τα επόμενα φύλλα.»

Τι «διαβάζω» εγώ σ’ αυτή τη φράση; «Εντάξει ρε παιδιά! Μη φωνάζετε… Το ρεπορτάζ το κάναμε απ’ το γραφείο μας και με βάση τα στοιχεία που μας έδωσε το κόμμα (Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή)… Δεν ήρθαμε και στις περιοχές σας να δούμε τι ιδιαιτερότητες έχετε εκεί και να πράξουμε αναλόγως. Δηλαδή να τ’ ανακοινώσουμε τ’ όνομά σας ή όχι, γιατί μπορεί να σας χαλάσουμε την προσπάθεια… Στο κάτω κάτω, ότι ζημιά κάναμε, δεσμευόμαστε να την διορθώσουμε στα επόμενα φύλλα μας… Εντάξει;»

Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά για την εφημερίδα «Αυγή» αλλά και για τους εκτιθέμενους υποψήφιους δημάρχους… Το θέμα θεωρείται λήξαν… Σωστά; Ή μήπως κάνω λάθος;

Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά; Μια τόσο παλιά, μεγάλη, πανελλαδικής εμβέλειας, φιλοκυβερνητική εφημερίδα κάνει μια τέτοια «πατάτα» και δεν ίδρωσε κανενός αυτί. Μ΄ ένα κείμενο 80 λέξεων «καθάρισε» η «Αυγή»… Αν ήταν κάποιος άλλος όμως που δεν έχει το backround της εφημερίδας αυτής θα «καθάριζε» τόσο εύκολα;;; Απλά ρωτάω…

Και κάτι τελευταίο… Κάποιος μεγάλος έλληνας κωμικός είχε πει για τις κουβέντες και τις φήμες ότι είναι όπως η πορδή… «Άπαξ και σου φύγει απ’ τον πωπό σου, άντε να την μαζέψεις και να την ξαναγυρίσεις πίσω….»

Το 2019 είναι δεδομένο ότι θα είναι ένα εκλογο-έτος… Και απ΄ότι φαίνεται (και το γράφω για πολλοστή φορά), ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ταρακουνήθηκε ο Σάββας με την επιλογή του Στέφανου Μπιτόπουλου. Του χαλάει τον σχεδιαμό του στα Πιέρια. Σε κίνδυνο ο Δρούγκας και ο Βαϊνάς; Θα στηριχθούν από ευρύτερες δυνάμεις; Κόκκινο πανί ο Στέφανος, ζητάει επιπλέον στήριξη από τον Κώστα, σε αγωνία ο Μορφακίδης. Οι υπόγειες κινήσεις Λιακόπουλου που μπορεί να κρίνουν την έδρα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ"

Μεγάλο κτύπημα Λιακόπουλου σε Χιονίδη - Μακρίδη - Κουκοδήμο. Ο άνθρωπος που έστησε το ψηφοδέλτιο Μακρίδη το 2014, ο Φίλιππος Ηλιάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση. Έφερε ήδη μαζί του τον ισχυρό Παύλο Τζητηρίδη. Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά

Μόνο στο Kapa News: Τα 20 μεγάλα ερωτήματα του 2019… !!!

Η ΝΔ δεν δίνει χρίσμα = γενικός χαμός. Μποξ Κουκοδήμου – Χιονίδη ως και την τελευταία ημέρα του χρόνου. Μπαρμπαγεωργόπουλος με Κουκοδήμο, Σιαμάγκας με Χιονίδη. Νίκη στα σημεία για τον Σάββα, που δείχνει ότι κλείδωσε την επιλογή του για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο στο πρόσωπο της Έφης Μπάσδρα. Ο δεύτερος σταυρός στον Λευτέρη; Πλήγμα στον Κωνσταντόπουλο, άδειασμα στον Σάββα ή ξυπόλητος στα αγκάθια ο Θάνος; Ανήσυχος ο μπαρμπα Γιάννης, γκολ ο Λιακόπουλος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια