HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τελικά τα βρήκαν Τροχαία και Αντιπεριφέρεια Πιερίας - Κανονικά η διέλευση στην Εθνική Οδό (ΠΑΘΕ) των οχημάτων - Νέο δελτίο τύπου

Με νέο δελτίο τύπου απο την Αντιπεριφέρεια Πιερίας φαίνεται πως η "παρεξήγηση" που δημιουργήθηκε πριν λίγες ώρες μεταξύ της Τροχαίας Πιερίας και της Αντιπεριφέρειας λύθηκε, και ανακοινώθηκε επίσημα πλέον ότι η διέλευση των οχημάτων γίνεται κανονικά και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στην Εθνική Οδό.

Τι αναφέρει το τελευταίο δελτίο τύπου της Αντιπεριφέρειας:


Αγαστή και αρμονική η συνεργασία όλων των φορέων για την αντιμετώπιση του χιονιά στην Πιερία.


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
«Η απότομη επιδείνωση του καιρού, αντιμετωπίζεται συλλογικά και συντονισμένα. Κανονικά η διέλευση στην Εθνική Οδό (ΠΑΘΕ) των οχημάτων»


Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες των συνεργείων που εργάζονται στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ διεξάγεται κανονικά, ενώ στα ορεινά τμήματα του επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πιερίας, συστήνεται προς το παρών η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενημερώνει τους πολίτες:
  • ότι για περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr), με έκτακτες ανακοινώσεις για κάθε μεταβολή του καιρού.
  • ΚΑΙ συμβουλεύει τους κατοίκους της Πιερίας να καλούν τον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό «112» για όλες τις περιπτώσεις Έκτακτης Ανάγκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια